- 31 Aralık 2015
- 14.806
- 9.678
- 1.588
Ula ne duranı daha davinson'u yollucaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin hocam kanat yabanci olsun orta saha yedek.isak vural olsun meselaYerli oyuncuda çok fazla seçeneğimiz yok maalesef
Bize düşme ihtimali var mıdır ki? Madrid, Mou'yu getirince bakalım neler yapacak kendisi?Sahsi dusuncem Brahim Diaz secenegi de ciddi anlamda dusunulmeli. En azindan hem forvet arkasi hem kanat oynayabiliyor. Yasi da uygun.
3 hafta onceki bu haber dogru mu
Real'de yedekten oturu gitme olasiligi yok, Mou gelsin gelmesin fark etmez. Baska bir takimda parlamak yerine Real'de yedek kalmak isterse bilemem, yasi da 27'e geldi artik.Bize düşme ihtimali var mıdır ki? Madrid, Mou'yu getirince bakalım neler yapacak kendisi?
Leipzig'den ayrılması beklenen oyuncular: Elif Elmas - Arthur Vermeeren - Lutsharel Geertruida - Castello Lukeba
(Bild)
Arthur Vermeeren ile facetime görüşmesi yaparız. Nabız yoklanır yine.
Berk Gol, Ilgaz Cinar ve calistiklari yer Sampiyonlugun hikayesi diye bir video yapmislar.valla tam derdini seveyimlik bir şey söylicem
şampiyon olmuşuz
bir tane galatasaray kanalında o günkü maçtan beri ne yayın var ne bi içerik var hiçbir şey yok
herkesin tüm olayı maç sonu milletin yüksek tansiyonlu anında maçı yorumlayalım millet de gelsin izlesin olmuş sadece
ne eski açık, ne saha içi ne uğur karakullukçu. ki hepsini full time izliyorum, insan bi şampiyonluğa özel ekstra yayınlar yapar, içerikler üretir abi. @Hüseyin Kıyıcı
Napoli kadroda tutar bence opsiyonları var satınalmada. Conte kalırsa şans verir.eljif elması rotasyonda falan her türlü isterdim bu arada bize uygun oyuncu
Bi mac izledim strassbourga karsi. Hic iyi degildi. Dedigin gibi sertlik hic yoktu.Abi dediğim gibi bu mukaunun os için sertliği yetersiz kanat için de tekniği mevkisiz bir adam patlar bizde bu net şekilde.Osde oynarken de yerini falan kaybediyordu sürekli öyle sağa sola bastığı da yoktu kayboluyordu yani hele defansif aksiyonda hiç görmedim neredeyse
İsterken yanındaydın herhalde? Başka hangi çöpleri istiyor?