Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardo Silva ve Van Dayk hayirli olsun - Murat Kara

Armando haric kanat rotasyonuna bir tane yerli oyuncu alinabilir , sunlardan biri mesela

Bize düşme ihtimali var mıdır ki? Madrid, Mou'yu getirince bakalım neler yapacak kendisi?
Real'de yedekten oturu gitme olasiligi yok, Mou gelsin gelmesin fark etmez. Baska bir takimda parlamak yerine Real'de yedek kalmak isterse bilemem, yasi da 27'e geldi artik.

Leipzig'den ayrılması beklenen oyuncular: Elif Elmas - Arthur Vermeeren - Lutsharel Geertruida - Castello Lukeba
(Bild)

Arthur Vermeeren ile facetime görüşmesi yaparız. Nabız yoklanır yine.

eljif elması rotasyonda falan her türlü isterdim bu arada bize uygun oyuncu

+4 varken Umit Akdag sol stoper icin kadroya dahil olmali Apo arkasina. Hem apo dinlenir hem bu cocuk takima monte olur.

+4 Rumen gorundugu icin diyorum

valla tam derdini seveyimlik bir şey söylicem

şampiyon olmuşuz

bir tane galatasaray kanalında o günkü maçtan beri ne yayın var ne bi içerik var hiçbir şey yok

herkesin tüm olayı maç sonu milletin yüksek tansiyonlu anında maçı yorumlayalım millet de gelsin izlesin olmuş sadece

ne eski açık, ne saha içi ne uğur karakullukçu. ki hepsini full time izliyorum, insan bi şampiyonluğa özel ekstra yayınlar yapar, içerikler üretir abi. @Hüseyin Kıyıcı
Berk Gol, Ilgaz Cinar ve calistiklari yer Sampiyonlugun hikayesi diye bir video yapmislar.

Abi dediğim gibi bu mukaunun os için sertliği yetersiz kanat için de tekniği mevkisiz bir adam patlar bizde bu net şekilde.Osde oynarken de yerini falan kaybediyordu sürekli öyle sağa sola bastığı da yoktu kayboluyordu yani hele defansif aksiyonda hiç görmedim neredeyse
Bi mac izledim strassbourga karsi. Hic iyi degildi. Dedigin gibi sertlik hic yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt