Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadım, Osimhen lig maçlarında ne yapacak?
12+2 devam etseydi Aubamenyag nasıl olurdu acaba uygun maliyete? Bu sezon 40 maçta 13 gol 10 asist yapmış CL'de 8 maçta 3 gol 4 asist mesela. 10 +4'te imkansız gibi herhalde. Deniz Gül'ü almak iyi olur gibi geliyor bana.

fb de asensio talisca skriniar kante goundozi gibi adamlar ortaya atılmış cok yüksek maas alıyorlar.bunlardan çıkamazsa yeni yönetim maaş skalasinda ve transfer konusunda sıkıntılar yaşayacak diye

Koşun baba leao peşinde falan koşun

Sürekli aynı döngüyü yaşayıp dur ama herseyin bi sonu var.Gorecegiz

Anlamadım, Osimhen lig maçlarında ne yapacak?
Oynatmayacağız ya da kısıtlı oynatacağız. Osimhen kendini sakınmayan birisi; bu sene ligde 22 maç oynayabilecek durumdaymış ve bunların 19’u 11; 17’sinde ise 80 dk üzerinde oynamış. (Genelde 90 oynamış btw; oynamadığında da sakatlıktan dönmiş falan) 12 CL maçına çıktığın sezonda akılalmaz diyebiliriz şu işi. Mesela Kvara Fransa’da oynayabilecek durumda olmasına rağmen sadece 3 maç 80 dk üstü oynamış. Yine 10-12 maç CL yaptın diyelim; bunların önü ve sonu mantıken 11 çıksa bile 65 üstü oynamaması gerek demek. Bu da bakıldığında bize Osimhen olmadan işleri çözebilecek bir adam lazım demek

Duran bizim için sonun sonundaki son seçenek olmalı. Birde icardinin ilk sezon geldiği gibi bir maaş ödemesi ile olabilir. İcardi sanırım 500 bin bizden alıyordu. Galatasaray daki ortam, fenerin toksik ortamı ile asla bir değil. Yetenekli ve bir o kadarda sorunlu olduğu bilinen lang bile şampiyonluk maçında nasıl kendini parçaladı gördük.

Oynatmayacağız ya da kısıtlı oynatacağız. Osimhen kendini sakınmayan birisi; bu sene ligde 22 maç oynayabilecek durumdaymış ve bunların 19’u 11; 17’sinde ise 80 dk üzerinde oynamış. (Genelde 90 oynamış btw; oynamadığında da sakatlıktan dönmiş falan) 12 CL maçına çıktığın sezonda akılalmaz diyebiliriz şu işi. Mesela Kvara Fransa’da oynayabilecek durumda olmasına rağmen sadece 3 maç 80 dk üstü oynamış. Yine 10-12 maç CL yaptın diyelim; bunların önü ve sonu mantıken 11 çıksa bile 65 üstü oynamaması gerek demek. Bu da bakıldığında bize Osimhen olmadan işleri çözebilecek bir adam lazım demek

Bu sezon maalesef bir kaç kere talihsizlik yaşadı yani kendi kendine sakatlanmadı ki.

Ayrıca Osimhen'in bu takımdaki konumu ile Kvara'nin PSG'deki ile bir benzerliği de yok. Adamlar bizim gibi 1 Yıldız oyuncuya bağlı değil.

Zaten o yüzden Osimhen ile hem beraber oynayabilecek hem yeri geldiğinde yerinde, yeri geldiğinde yedek oturacak biri lazım bana kalırsa.

Bu kadar pişmesi gereken topçu ile yarışamazsın.
Özellikle 10 numara ve 8 numara olmuş topçu olmalı.
Caretta caretta gibi olurlar
Hocam görüşünüze saygi duymakla beraber ben iyi oyuncular istatistikleri olan ve mac sayıları olan oyuncular olduklarını dusunuyorum. Bernardo vb isimleri okudukça üzülüyorum bizler ikinci sinif futbol ülkesi degiliz diyorum her takimimiz icin değişim olmasi gerektiğini su dunya yildizi tanimımızı degistirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt