Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.870
- 102.047
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12+2 devam etseydi Aubamenyag nasıl olurdu acaba uygun maliyete? Bu sezon 40 maçta 13 gol 10 asist yapmış CL'de 8 maçta 3 gol 4 asist mesela. 10 +4'te imkansız gibi herhalde. Deniz Gül'ü almak iyi olur gibi geliyor bana.Anlamadım, Osimhen lig maçlarında ne yapacak?
Tr disinda bi lig izlemiyorum rtsO bittikten sonra
Oynatmayacağız ya da kısıtlı oynatacağız. Osimhen kendini sakınmayan birisi; bu sene ligde 22 maç oynayabilecek durumdaymış ve bunların 19’u 11; 17’sinde ise 80 dk üzerinde oynamış. (Genelde 90 oynamış btw; oynamadığında da sakatlıktan dönmiş falan) 12 CL maçına çıktığın sezonda akılalmaz diyebiliriz şu işi. Mesela Kvara Fransa’da oynayabilecek durumda olmasına rağmen sadece 3 maç 80 dk üstü oynamış. Yine 10-12 maç CL yaptın diyelim; bunların önü ve sonu mantıken 11 çıksa bile 65 üstü oynamaması gerek demek. Bu da bakıldığında bize Osimhen olmadan işleri çözebilecek bir adam lazım demekAnlamadım, Osimhen lig maçlarında ne yapacak?
Reis fena değil gibiydi yaçöpfield
Oynatmayacağız ya da kısıtlı oynatacağız. Osimhen kendini sakınmayan birisi; bu sene ligde 22 maç oynayabilecek durumdaymış ve bunların 19’u 11; 17’sinde ise 80 dk üzerinde oynamış. (Genelde 90 oynamış btw; oynamadığında da sakatlıktan dönmiş falan) 12 CL maçına çıktığın sezonda akılalmaz diyebiliriz şu işi. Mesela Kvara Fransa’da oynayabilecek durumda olmasına rağmen sadece 3 maç 80 dk üstü oynamış. Yine 10-12 maç CL yaptın diyelim; bunların önü ve sonu mantıken 11 çıksa bile 65 üstü oynamaması gerek demek. Bu da bakıldığında bize Osimhen olmadan işleri çözebilecek bir adam lazım demek
Helal sama sami.Yedek forvet diye birşey yok osimhen 40 maçı geçemiyor alacağımız herif en az 2500dk falan oynayacak. Ona göre as kalitede bir adam alınmalı. İcardi bile 1800dk oynamış bu sezon
Bu sezon maalesef bir kaç kere talihsizlik yaşadı yani kendi kendine sakatlanmadı ki.Oynatmayacağız ya da kısıtlı oynatacağız. Osimhen kendini sakınmayan birisi; bu sene ligde 22 maç oynayabilecek durumdaymış ve bunların 19’u 11; 17’sinde ise 80 dk üzerinde oynamış. (Genelde 90 oynamış btw; oynamadığında da sakatlıktan dönmiş falan) 12 CL maçına çıktığın sezonda akılalmaz diyebiliriz şu işi. Mesela Kvara Fransa’da oynayabilecek durumda olmasına rağmen sadece 3 maç 80 dk üstü oynamış. Yine 10-12 maç CL yaptın diyelim; bunların önü ve sonu mantıken 11 çıksa bile 65 üstü oynamaması gerek demek. Bu da bakıldığında bize Osimhen olmadan işleri çözebilecek bir adam lazım demek
Hocam görüşünüze saygi duymakla beraber ben iyi oyuncular istatistikleri olan ve mac sayıları olan oyuncular olduklarını dusunuyorum. Bernardo vb isimleri okudukça üzülüyorum bizler ikinci sinif futbol ülkesi degiliz diyorum her takimimiz icin değişim olmasi gerektiğini su dunya yildizi tanimımızı degistirmemiz gerektiğini düşünüyorum.Bu kadar pişmesi gereken topçu ile yarışamazsın.
Özellikle 10 numara ve 8 numara olmuş topçu olmalı.
Caretta caretta gibi olurlar