Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne rudiger ne van dijk genç stoper istiyorum

Pavloviç ve muadili adamlara gitmek gerek

@Deniz Zorlu'dan 👍 bekliyorum.

Son düzenleme:
ewt

ferdi zeki hakan

Cimbom a klas yerlileri toplama zamanı gibi

Osimhen sonrasını düşünmek lazım

Ve madem hasan sas kadar Galatasarayli

Deniz Gülü alsınlar

Ada Yuzgecle rotasyonda artık sans vermek lazım

10+4 bize gençlerin önemini daha çok hatirlatti

Bazen bi yerden başlamak lazım

Doueye Pachoya Vitinhalara özenerek ömür mü geçer

Bu donem hayallerimi susleyen tek isim Reijnders.. Bu herifi bir mucize olup getirebilsek asrin isini yapmis oluruz.. Pep birden cizdi ustunu aylardir oynatmiyor gerci bu herife belli olmaz gecen yil khusanovu da silmisti ocaktan beri duzenli oynatiyor ..Tuhaf bir herif..

Seneye baştan sağ bekte oynarsa takımın değişilmez oyuncusu olabilir zaten Sallai'a teklif gelecek diyorlar. Öyle sat deyince satılacak gibi durmuyor zaten ödenen bons/maaş ortada.
Değişilmez oyuncuyu falan geçtim o ayakla ve beyinle hiçbir zaman ligde bile fark yaratmaz

prime boey ve sallaiyi gördükten sonra fuzuli masraf başka bir şey değil

Bu donem hayallerimi susleyen tek isim Reijnders..

gay queer GIF by Julieee Logan

He Singo da kalır Sallai ve Boey giderse sağ stoper hayatta alınmaz direkt bi tane de genç sağ bek alınır konu kapanır.

Çünkü günün sonunda Sanchez, Lemina ve Singo 3 tane sağ stoper oluyor elinde.

Bu arada aslında Singo'yu takımda tutup sol beke Grimaldo gibi bi herif çekmek çok çok iyi olabilir zira Kaan sağ bek oynarken de böyle oynuyorduk, sağ beki stoperleştiriyorduk sol bekimiz kanat oyuncusu gibi açık oynuyordu.

Transfer nobeti bazilari için 7/24 hayal dunyasinda dolasmak gibi bir sey. Alah gonlunuze gore versin. Yalniz be careful what you wish for.

Mourinho inşallah endriciki dışlar da kiralarız

Allahim nasip et

Heh şöyle iste gerçekçi isimler çıksın rudiger olur ne güzel.Van dijk gibi olma ihtimali %1 adamlarla oyalanmanin manasi yok belki seneye şansımız olur psg filan yapmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt