Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernardo bizim aradigimiz 10 no olurmu hic emin degilim. Adam cok iyi oyuncu orasi ayri ama artik daha cok 8 gibi takiliyor. Milli takimda bile öyle. Premier leaguede yaptigi skordan belli 2 gol 4 asist. Bizim 10 da aradigimiz adam daha fazla skor yapmali. Hem gol atmali hem asist yapmali.
iyice harmanlamak lazım işte full teknik veya full atletik bi takım sağlıklı olmaz ki bu yıl onun sıkıntısını çok çektikMesela Lang ile anlasir, ama Lemina mesela ileri cikmiyor artik cok geride cakili kaliyor. Oraya daha dinamik ve ayagi temiz , ayni Rodri gibi pas yapmayi cok iyi yapan oyuncu olursa Bernardo Silva ile daha iyi anlasirlar. Ayrica Osimhen de pas oyununda kotu, onunla mesela al-ver bile yapabilecegini dusunmuyorum, anca arkasina falan top atmayi dusunup Osimhen'i kaleci ile karsi karsiya birakmaya bakmali.
Çıkarımına saplayayım yahavalar iyice ısınmadan transferler bitmeli
sıcakta transfer olmaz
O daha iyi uyarda manchester birakmaz suan.
itiraf etiftiradan dolayı raporluyorum
bons-maaş olarak verilenin 3te 1i kadar topçu olduğu ve sahaya çıkamadığı için gönderilmesini istiyorum sadece
evet bu yüzden diyorum ki 10 yabancı dışına zor çıkarız, +4ü kullanmayıp yerli aldırır Okan beyMisal mayuluyu sezon başında psgden kiralasaydık 5 maç oynatır mıydık? Orada 40 maç oynadı çocuk. Biraz da gerçekleri konuşalım
nelsson iti gönlümüzden silinmiştiritiraf et
nelsson donse de stoper oynasa hayalleri kuruyorsun
Lang daha iyi topçukanat için west ham düşünce summerville ekibimize dahil edilmeli
Biz niye yaşlanan futbolcuların maaşını arttırıyoruz sürekli keriz miyiz