Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiradan donecek vs vs isimleri katmadan - onlarila zaten devam etmeyecegiz gibi. Kiralalik gelenleri de simdilik yok sayalim.

Singo
Sanchez
Jakobs
Sallai
Lemina
Torriera
Nhaga*
Sane
Sara
Osimhen
Icardi

10+1 burasi zaten. Genc kontenjan harici satmadan ya da kontrat bitirmeden alamiyoruz. Sara sallai falan teklif var sattin desen yerlerine adam alman lazim. Biz ortasaha tranaferleri icin 1 ya da 2 kontenjan yaratmamiz lazim. (Hadi velevki 1i sara, aslinda onunde baglanti yapan adam onu pozitif etkiliyecektir)

Zor denklem.
Singoyu pazarladin ya da sallaiyi sattin desek mesela, Boey alacaklar.(Ki sallai transferine ben okeyim, onemli oyuncu ama yasi var ve ofansif meziyeti az + faul problemi-yapacaksa bu sezon transfer yapmali)

Jakobstan ciksan, eren+kazimcan sol bek yapacagim desen 1 yer aciliyor ama risk aliyorsun bir noktada(buna da mantiksiz diyemem)

Baska nasil kontenjan acilacak - icardi konusu harici ihtimal?
Icardi gider
Sara ve/veya Sallai satılır
Jacobs yerine u23 sol bek alınır

Şunları yapınca 3 kontenjan açıyorsun zaten, o da yeter.

1 adet sizelı orta saha

1 adet 10 numara

1 adet baba stoper

1 adet genç kanat

1 adet genç santrafor

Bunlar kafi.

bize 1 tane yedek yerli orta saha lazım böyle İsmail Yüksek stilinde, 2 tane oyuncu var bu role yakın izlediğim yerli biri Baran Gezek diğeri Yusuf Sertkaya, net şekilde bizim oyuna uyumlu olacak oyuncu Baran Gezek bence

Icardi gider
Sara ve/veya Sallai satılır
Jacobs yerine u23 sol bek alınır

Şunları yapınca 3 kontenjan açıyorsun zaten, o da yeter.

1 adet sizelı orta saha

1 adet 10 numara

1 adet baba stoper

1 adet genç kanat

1 adet genç santrafor

Bunlar kafi.
Iste ne kadar dusunsen bir kac ihtimalin var baska yok zaten. Ayni kapiya cikiyor nerdeyse her formul.

Transferde nokta atisi ortasaha ile karavana olmayacak hamleler olmasi lazim valla.

sara gider ve muhtemelen onun yerine baba 10 numara alınır

orta sahaya 2 takviye hakan ve 23 yaş altı genç olur

gidecek ikinci yabancı olursa da o zaman baba stoper alınır
U23 kontenjaninda yer kalirsa(her ihtimale karsi) umit akdag rotasyon stoperi olarak alinmali, ligde de tecrubesi var.

Ic sahada atiyorum alanya/kocaeli macini cikarabilir olmasi lazim misal-kafadan attim simdi. Yabanci kontenjanini rumen MT ye giderse diye ihtimal yazdim.

Ikinci kaleciyi artik genc biri yap, ugurcanin arkasinda yetissin. Veteran ztk yedek kaleci modu olmuyor. Hatta hocanin zaten ZTK yi corba sure verme olarak degil makul rotasyonla ayni oyununu oynatabilme gibi dusunmesi lazim. Diger turlu kulubeden kim girerse fayda vermiyor nerdeyse.

Orta sahaya bir tane Osimhen gibi mevkisinin en elit oyuncularından birini alabilirsek geri kalan bölgelere genç yabancı serpiştirmek fena olmaz ama Okan’ın genç oyuncu alerjisi var o da ayrı bir konu

Bu saçma 10+4 kontenjanı nedeni ile orta saha için Hakan'ı bu sene almak lazım.

Ne güzel 12+2'den gidilecekti.

Ama sistem şikecilere daha çok uyduğu için (+4 kuralına uyan 3 oyuncuları var) 10+4'ü getirdi adi fenerasyon.

Bu saçma 10+4 kontenjanı nedeni ile orta saha için Hakan'ı bu sene almak lazım.

Ne güzel 12+2'den gidilecekti.

Ama sistem şikecilere daha çok uyduğu için (+4 kuralına uyan 3 oyuncuları var) 10+4'ü getirdi adi fenerasyon.
Onlara da ters. O 10 kontenjan icin dunya kadar fesih isleri var.

Onlara yaoilan iyilik u22 idi u23 e mi ne cektiler kurali, o sayede kontenjandan sayabildirler birisini. Oyle hatirliyorum.

Abuk subuk mantalite.

Brunoyu Bernardoyu beğenmeyenler Saraya tapıyor ilginç. Şu kadroya rafa silva bile gelse Mertens etkisi yapar kafadan

Onlara da ters. O 10 kontenjan icin dunya kadar fesih isleri var.

Onlara yaoilan iyilik u22 idi u23 e mi ne cektiler kurali, o sayede kontenjandan sayabildirler birisini. Oyle hatirliyorum.

Abuk subuk mantalite.

Zaten bende 10 kuralı için değil +4 kuralı için onu demiştim.

Sanırım nene ve brown buna giriyormuş. Sözleşmeleri eski olduğu için. Sidiki de var. 3 oyuncuları hazır oluyor.

Gerçi Nene hariç diğer ikisi tam bir çöpte en azından uyan 3 oyuncusu var işte.

Yoksa dediğiniz gibi 10 luk kısım için bir sürü adam göndermeleri gerekecek. Orası karışık onlarda.

Keşke 12+2 den devam edilseydi. Elimiz daha rahat olurdu.

Orta sahaya bir tane Osimhen gibi mevkisinin en elit oyuncularından birini alabilirsek geri kalan bölgelere genç yabancı serpiştirmek fena olmaz ama Okan’ın genç oyuncu alerjisi var o da ayrı bir konu
Juve den Thuram o tanıma cuk oturur ama 50'den aşağıya çok zor.
Tabi işin o tarafını çözsek bile çok transfer ihtiyacımız var maalesef. Bir oyuncuya böyle bir bütçe ayırırsak alternatifli kadro kurmakta zorlanırız. Bu sezon yaşadığımız kadro derinliği krizinin tekrarlanmaması lazım.

Zaten bende 10 kuralı için değil +4 kuralı için onu demiştim.

Sanırım nene ve brown buna giriyormuş. Sözleşmeleri eski olduğu için. Sidiki de var. 3 oyuncuları hazır oluyor.

Gerçi Nene hariç diğer ikisi tam bir çöpte en azından uyan 3 oyuncusu var işte.

Yoksa dediğiniz gibi 10 luk kısım için bir sürü adam göndermeleri gerekecek. Orası karışık onlarda.

Keşke 12+2 den devam edilseydi. Elimiz daha rahat olurdu.
Surekli degisim surekliligi mahfediyor. 1 kural koy sabit kalsin.

Her tff is yapiyormus gibi gostermek icin kendini bununla ugrasiyor. Sacmaliktan baska bir sey degil yabanci konusu

Torreira Salih Özcan Lemina(hem defans yedeği hem orta saha yedeği)

Bunlar yedegin olacak ozaman Bayern Münih oluyorsun. 2 tane zımba gibi 6-8 lazım. Sozde Türkiye'nin Bayern Münihi olmayalim

O kalsin bu gitmesin derken kontenjan acamiyoruz

Duygusalliga yer yok

Icardi ile sözlesme uzatmayalim

Torreira’nin ayrilmak istedigi belli satilmasina
Izin verilsin

Sallai iyi bir sezon gecirdi bu yüzden iyi teklifler alacaktir oda satilabilir

Sanchez’in yerine bize cok daha güven veren bir stoper gerekiyor,bu sezon bizi sakarliklariyla yeterince zor duruma soktu

bence bu kuralla daha şyi transfer yapacağız

serbestlik bizim ülkede hata ihtimalini artırıyor

can,hakan,ferdiden 1 tanesini alınca ve 23 yaş altı bir oyuncuyu 11 seviyesinde alınca sorun çözülüyor aslında

o yüzden bu sıkışıklık avantaj olacak diye düşünüyorum

bence bu kuralla daha şyi transfer yapacağız

serbestlik bizim ülkede hata ihtimalini artırıyor

can,hakan,ferdiden 1 tanesini alınca ve 23 yaş altı bir oyuncuyu 11 seviyesinde alınca sorun çözülüyor aslında

o yüzden bu sıkışıklık avantaj olacak diye düşünüyorum
Hakan ı sokamayacaksın Galatasaray a

Ayni kadroyla devam edecegiz transferi kapattik. Basta hocamiz olmak uzere başkanımız ve kafasız taraftarimiz köklü değişiklik yapmak icin fazla duygusal. O kalsin o da kalsin o da kalsin al kaldılar.

Iste ne kadar dusunsen bir kac ihtimalin var baska yok zaten. Ayni kapiya cikiyor nerdeyse her formul.

Transferde nokta atisi ortasaha ile karavana olmayacak hamleler olmasi lazim valla.
Karavana olmayacak hamle falan olası değil.

Saçma sapan paralar harcayıp duruyoruz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt