Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen, Uğurcan, Barış ve Sallai bizim için vazgeçilmezler bence. Harici değiştirilebilir. Jakobs'u da öyle değerlendiriyordum ama son 2-3 ay korkunç derecede kötüydü.

Singoyu nereye satıyorsunuz yaw singo ve davinson mevcut maaslariyla su anda satılamaz konumdalar. Herkes ruya goruyor.
Kante'de nasil yardimci olmussa, burda bir el atacak diye güveniyoruz

cumhurbaskani-erdogan-suudi-arabistan-veliaht-prensi-selman-ile-gorustu-bnoe.jpg

Davinson-Singo-Sallai-Jakobs-Torreira-Lemina-Sara-Sane-İcardi-Osimhen İcardinin kaldığı senaryoda 10 yabancıyı dolduruyoruz. Langın gideceğini varsayarsak 1 kanat ve 1 ofansif orta saha şart oğlu şart. Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum. 12+2 olsa baya rahatlarız şikecilerin de yabancı sıkıntısı var keşke baskı maskı yapsalar da 12ye çekseler sınırı

Evet hepsi kaldığına göre transfer dönemi bizim için başlamadan bitti kontenjan kalmadı

Seneye devre arasına kadar yine can çekişip ocakta gerekeni yapıcaz diyen olursa da tekme tokat yumruk küfür eşliğinde girişilmeli ben böyle bi zeka görmedim eşek bile aynı çukura 2 kere düşmüyo
Okan buruk ve kavukcuyla transfer mi yapilir.

Adamlar ne izledigini bilmiyor ne oynattigini bilmiyor. 16 ya kaldık müthiş takımız diyordur düz mantık. GS avrupada sadece kendi sahasında var taraftar gucuyle

Şu takım g.t zoruyla şampiyon oldu herkesle anlasmaya bakıyorlar. 2 transferle bu takım çok değişir tabi. Neyseki para harcamayacaz.

Osimhen, Uğurcan, Barış ve Sallai bizim için vazgeçilmezler bence. Harici değiştirilebilir. Jakobs'u da öyle değerlendiriyordum ama son 2-3 ay korkunç derecede kötüydü.
Piyasasi varken ilk gonderecegim oyuncu Sallai olur.Kotu oyuncu mu hayir caliskan mi caliskan Rashica gibi saglam takimda goze batkiyor bjk ye gitsin patates olur.Osimhen Ugurcan Baris her takimda is yapar.

icardiye hoca kalsın dediyse ayvayı yedik

yok başkan kalsın istiyorsa sene icardi 20+ atar çünkü başkan futbolu biliyor

Baslicam yabanci kuraliniza, tek dertleri GS basarili olmasin avrupada. Cünkü olursa makas hepten acilacak. Uzun vaadeli kontrat yapiliyor oyunculara bu bilincle her sene yabanci kuralimi degisir. Normalde mahkemeye verecen orasi haletsin. Bosman gibi 100 yilin karari cikacak. Kulüpler de magdur kaliyor, yeni kontrat yaptigin oyuncuyu elden cikarmak mecburiyetinde kaliyorsun. U23ten oyuncu alacan 2 sene sonra yastan normal kategori sayilacak. Sonra diger yabanciyi yine elden cikarmak mecburiyetinde kalacan. Böyle sacma kuralmi olur. Nasil rekabet edecen avrupada diger kulüplerle?

+4 kontenjanını bunlarla doldurmamız şart
Arsene Kouassi
Manzambi
Mukau
Danois
Batrakov

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt