Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.912
- 12.833
- 2.388
Osimhen, Uğurcan, Barış ve Sallai bizim için vazgeçilmezler bence. Harici değiştirilebilir. Jakobs'u da öyle değerlendiriyordum ama son 2-3 ay korkunç derecede kötüydü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kante'de nasil yardimci olmussa, burda bir el atacak diye güveniyoruzSingoyu nereye satıyorsunuz yaw singo ve davinson mevcut maaslariyla su anda satılamaz konumdalar. Herkes ruya goruyor.
Okan buruk ve kavukcuyla transfer mi yapilir.Evet hepsi kaldığına göre transfer dönemi bizim için başlamadan bitti kontenjan kalmadı
Seneye devre arasına kadar yine can çekişip ocakta gerekeni yapıcaz diyen olursa da tekme tokat yumruk küfür eşliğinde girişilmeli ben böyle bi zeka görmedim eşek bile aynı çukura 2 kere düşmüyo
Okan burukta milletvekilligi var dokunalamiyor renktasAdam okanı eleştiremediği için dursuna planlamayı düzgün yap diyor![]()
Piyasasi varken ilk gonderecegim oyuncu Sallai olur.Kotu oyuncu mu hayir caliskan mi caliskan Rashica gibi saglam takimda goze batkiyor bjk ye gitsin patates olur.Osimhen Ugurcan Baris her takimda is yapar.Osimhen, Uğurcan, Barış ve Sallai bizim için vazgeçilmezler bence. Harici değiştirilebilir. Jakobs'u da öyle değerlendiriyordum ama son 2-3 ay korkunç derecede kötüydü.