Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir kadro planlaması yaptım.

-------------------------------Uğurcan------------------------------

Singo-----------Davinson--------------Senesi---------El Karouani

------------------Manzambi--------Ederson-----------------------

Sane-----------------------Batrakov-------------------------Hauge

--------------------------Osimhen---------------------------------

Ekli dosyayı görüntüle 323127
İsmin nedeniyle like atamıyorum üstad. Hakkını helal et.

Seneye ilk 11in yas ortalamasi 33 falan olacak herhal

Yabancı sınırını rahatlatmak için en mankul iş Singoyu satıp Zekiyi almak ve Sarayı satıp calhanoglunu almak gibi duruyor. Can Uzun ya da Aral Şimşir gibi isimler de gündeme gelebilir.

çok bitik göründü devre boyunca

15 filan yazık olur
Normal, oynamadan geldi devre arasında fizik olarak hazır değildi. İyi bir hazırlık dönemi ile kendine gelir yaşı daha genç.

15 bencede verilmemeli ama 10 milyon euro olur. Bizimkiler bu paraya daha iyisini bulamaz geçmişe bakarsak.

Şöyle bir kadro planlaması yaptım.

-------------------------------Uğurcan------------------------------

Singo-----------Davinson--------------Senesi---------El Karouani

------------------Manzambi--------Ederson-----------------------

Sane-----------------------Batrakov-------------------------Hauge

--------------------------Osimhen---------------------------------

Ekli dosyayı görüntüle 323127

neden apo ve barış yok renktaş da sane ve davinson var

Cok merak ediyorum 10+4 de kimi alacagiz. Herkes kaliyor gibi bir de

Icardi, Lemina, İlkay, Günay ve Kaan bence bu 5 oyuncunun hepsiyle yollar ayrılmalı. Takımın yaş ortalamasını baya düşürürüz böylece. Ayrıca Lemina hariç diğer isimlerden çok kısıtlı bir katkı aldık ve Lemina'da seneye 10+4 kuralı için daha iyi bir seçenekle değişmeli. Üst üste şampiyonluklarda sonraki sezon her zaman çok daha zor olur mükemmel bir kadro planlamasına ve revizyona ihtiyacımız var. Eğer Bernardo Silva gibi bir 10 numara düşünülüyorsa Lemina ve İlkay devam etmemeli 35 yaş ortalamayla mı orta saha kuracağız. Bu takıma 2 tane ciğersiz merkez orta saha şart, çok iyi bir stoper alternatifi şart, Kaleye 2. kaleci olarak Jankat olabilir, Forvete de Osimhen'i dinlendirebilecek genç bir yabancı bulunması gerekiyor.

Çocuğun değeri ne ara 45m oldu la oha. 10-15e alırız diye düşünüyodum ben 45 nedir

Icardi, Lemina, İlkay, Günay ve Kaan bence bu 5 oyuncunun hepsiyle yollar ayrılmalı. Takımın yaş ortalamasını baya düşürürüz böylece. Ayrıca Lemina hariç diğer isimlerden çok kısıtlı bir katkı aldık ve Lemina'da seneye 10+4 kuralı için daha iyi bir seçenekle değişmeli. Üst üste şampiyonluklarda sonraki sezon her zaman çok daha zor olur mükemmel bir kadro planlamasına ve revizyona ihtiyacımız var. Eğer Bernardo Silva gibi bir 10 numara düşünülüyorsa Lemina ve İlkay devam etmemeli 35 yaş ortamayla mı orta saha kuracağız.

Lemina hem 6yı hem stoperi yedekliyor bence kalması doğru hareket. Rotasyon için ideal bir oyuncu. Mevcut yabancılardan Singo çok net zayıf halka ne sağ bekte Sallaiye göre fark yaratabiliyor ne stoper oynamayı becerebiliyor keşke talibi çıksa da yollasak

1. DAVİNSON
2.SİNGO
3.SALLAİ
4.JAKOBS
5.TORREİRA
6.LEMİNA
7.SANE
8.OSİMHEN
9.İCARDİ
10.SARA
+4 te ise
1.NHAGA

Bence bunlardan hiçbiri gitmeyecek belki sadece güzel teklif gelirse sara gidebilir, sallaiyi Okan salmaz. Diğerlerine de kimse teklif dahi sunmaz(Osimhen hariç)

Kaliteyi arttıracak Stoper,Orta saha,10 numara, sol kanat , yedek forvet ihtiyacımız var en az 5 transfer şart ama Saranın gittiği senaryoda 1 yabancı 3 tane de u23 kontenjanı oluyor bir tane de yerli takviyesi şart oluyor. Bakalım neler olacak eylül ayına kadar yaprak kımıldamaz yine

Sözleşmenin uzaması çok büyük bir problem değil bence Lemina elden kolay çıkarılabilecek bir isim. Yerine daha iyisini alırsak her türlü alıcısı çıkar Lemina'nın.
Aga yeni anlaşma yapmışlar yani devam etmesini istiyorlar belli ki, sen ne anlatiyon anlamadım şuan? Yeni anlaşma yapıp 1 ay sonra gönderecek değiliz ya o zaman uzatmazsın yolları ayırıyoruz dersin yeni sezon planlamasını ona göre yaparsın.

Zaten o bölgeye transfer olacak bunların hepsinden bağımsız. Lemina daha çok rotasyon planı dahilinde devam etmeli, banko 11 oyuncusu olarak değil.

ben bu beceriksizlerin kadroda ciddi bir iyilestirme yapabilecegine inanmiyorum

bence hic beklemeyin burada

E abi o kalıyor bu kalıyor burası futbol kulübü mu hayır kurumu mu anasını satayım mertensle falan da imzalayın o da dursun para alsın bizden bari.Bu kadro clde yarı final yaptı haberimiz yok herhalde tutun herkesi cuesta,nelsson dönünce onları da tutun zam yapın hatta

ben bu beceriksizlerin kadroda ciddi bir iyilestirme yapabilecegine inanmiyorum

bence hic beklemeyin burada

Okan’ın ağustos ortalarında ilk lig maçı sonrası Şampiyon kadroyu koruduk bozmamak önemli, üstelik kontenjanda elimizi bağladı. Eylül ayına kadar vaktimiz var vs. dediğini görür gibiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt