Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tff 12+2 olacak demiş kulüplere herkes ona göre plan yapmış İho bir anda 10+4 demiş açıklamada. O yüzden Lemina işi sözleşme imzalanmadığı için iptal olabilir ama düşük ihtimal. Benim düşüncem Sara, Sallai, Davinson(bir ihtimal), Jakobs gidecek. Sallai yerine de bence Boey değil Zeki alınmaya çalışılacak.
Davinson kesin kalacak.
Sallai icin iyi teklif gelmezse o da kalir.

Sara icin EPL'den ciddi talipleri var, o satilir.

Jakobs bilmiyorum, cift haneli teklif gelirse belki gider yoksa kalir zaten.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Serhou Guirassy ile bireysel şartlarda prensip anlaşmasına vardı. [TRT Spor]

Bu adam kendi kafasina gore mi transfer yapiyor , anlamadim? Secim yok mu?
Klasik her transfer sezonu başlangıç haberleri. Geçen dönemlerde de hep Sörloth ile anlaşarak başlıyorlardı.

Tff 12+2 olacak demiş kulüplere herkes ona göre plan yapmış İho bir anda 10+4 demiş açıklamada. O yüzden Lemina işi sözleşme imzalanmadığı için iptal olabilir ama düşük ihtimal. Benim düşüncem Sara, Sallai, Davinson(bir ihtimal), Jakobs gidecek. Sallai yerine de bence Boey değil Zeki alınmaya çalışılacak.
Ibonun ipiyle kuyuya inilmez iste dedigin de kaniti oyleyse.

Resmi aciklama olarak cunku sadece soylenti ve beklenti olarak kaldi 12+2 devami.

Rezil bir zihniyet gercekten.

Icardi’nin kalmasi plansizlik anlamina gelir

Kontenjani hic mi düsünen yok

Lemina ile uzattik,icardi kalacak,torreira da kalacak olursa heralde transferi kapatiyoruz kontenjan acilmadigi icin

Yirenkyi
Can
Manzambi
10 no
Kanat / Aral S.
Stoper

6 oyuncu. Bakalim yapabilecekler mi

Benim iki adet sorum var.
1- Şl finalisti ve fransa şampiyonu psgnin 40 maç oynattığı mayulu sezon başında bize kiralanmış olsaydı kaç maç oynardı?
2- Şu an alsak kaç maç oynatırız?
Boyle sorular sorma rts okancilar küsüyor

1778925864463.webp

16 sene oldu hala akıllarda

Fener biz oyuncu bulamadık +4 kuralı değişsin diye talimat gönderirse kural değişir merak etmeyin. Her şeyi Fenerin transfer politikası belirleyecek.

neden apo ve barış yok renktaş da sane ve davinson var
Bu şekilde bir kadro yapılanmamız olmayacağını herkes biliyor. Biz de gönlümüzden geçtiği gibi ama mümkünatı olabilecek şekilde karalıyoruz. Sane'yi elden çıkarmak istesen bu malesef alıcısı olsa da sana büyük bonservis kazandırmaz ama sen Barış'ı elden çıkarmak istemesen de transfer sezonunda tekliflerin geldiği, geleceği vs konuşulacaktır. Birileri gitmeli ki birileri de gelmeli. Apokerim'i severim, geniş kadroda da yer verdim ama artık bir değişim söz konusu olacaksa orası da değişmeli, şu an 31 yaşında seneye 32 olacak. Fiziki yapısı itibariyle kendisini rotasyona sokmak Senesi ile dönüşümlü oynatmak daha mantıklı olacaktır. Ha oraya Senesi değil de Virgil yazıyor olsaydım belki de bu soruyu sormayacaktın onu da bilmiyorum.

Sallai satılmaz, okan buruk da bırakmaz. Sara dışında kimse satılmaz, sara da kalma ihtimali var. İcardi sözleşme uzatır, belli ki ciddi teklif almadı başka yerden. Beklentiyi düşük tutmakta fayda var, 23 yaş üstü bir isim alamayız şu an. 23 yaş altı 2 kaliteli adam alınır umarım. Stoper, 6, 10, kanat ve 3. Forvet lazım. 23 yaş olayında da okan buruk iyi görüntü cizmedi. 4 sene şampiyon olduk rüyası yönetim ve hoca herkesi tutma kafasında takımda. Seneye büyük hayal kırıklığı bekliyorum.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener biz oyuncu bulamadık +4 kuralı değişsin diye talimat gönderirse kural değişir merak etmeyin. Her şeyi Fenerin transfer politikası belirleyecek.
Nene, brown, sidiki var zaten ellerinde, 23 yaş altı bulamayan biziz. Fener her türlü para verip yollar bir şekilde.

10+4 bizim için çok büyük avantaj olabilir eğer +4'e için kullanacağımız yabancılardan 2 tanesini ilk 11'e direkt yazacağımız oyuncular olursa tadından yenmez.

Nene, brown, sidiki var zaten ellerinde, 23 yaş altı bulamayan biziz. Fener her türlü para verip yollar bir şekilde.

Bu adamların 3ünü toplasan bir adam etmiyor. Demek istediğim bu tür kurallar hep Fenerin isteğine göre şekillenir. Yine öyle olacaktır. Biz bir iki tane sağlam 11 seviyesinde genç alabilsek paçaları tutuşur. Ertesi gün kural değişir.

Önemli olan elinde bu oyuncuların bulunması değil. Bu oyuncularla ne kadar başarılı olduğun.
Mesela geçen yıl 12+2 idi. Bizde geçen sene Nhaga vardı bir tek, ne kadar faydalandığımız da ortadaydı. O yüzden +4teki oyunculardan en azından 2 tanesi ilk 11de banko oynayacak düzeyde olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt