Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+4 bizim için çok büyük avantaj olabilir eğer +4'e için kullanacağımız yabancılardan 2 tanesini ilk 11'e direkt yazacağımız oyuncular olursa tadından yenmez.
Onlari ikna edemiyorsun, sorun da tam olarak bu.

17 Ocak 2026 |

Okan Buruk: "Türkiye Ligi'ne oyuncu getirmek kolay değil. Bazen genç oyuncularda bunu yaşıyoruz."

Okan Buruk: "Beğendiğimiz, hepimizin çok beğendiği genç oyuncu vardı 3 tane, 3'ü de gelmedi. 'Ben Premier Lig'e gitmek istiyorum' diyorlar. Türkiye'yi düşüş olarak görüyor genç oyuncular."

Bizimkiler yine herseyi Kavukcu ve hocaya birakacak bence, soyle aciklamalara kendinizi hazirlayin:

Maçlar bitiyor transfer stresi başlıyor transfer stresi bitiyor maç stresi başlıyor.

1 tane forvet 1 tane orta saha şart.

Osimhen sakatlanınca köy takımına dönmeyelim artık.

Deja vu olmayiz bu yaz insallah

Nene, brown, sidiki var zaten ellerinde, 23 yaş altı bulamayan biziz. Fener her türlü para verip yollar bir şekilde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam da zararlı çıkacak olanlar onlar. Adamlarda zaten sıcak para yok onu cebinden para verecek başkan yapar

Biz 10+4 de idealiz ligde champ oluruz ama avrupada ilk 24 zar zor gireriz muhtemelen. Ama fb 10+4le ne ligde şampiyon olur ne avrupada ilk 24e girer. U23 saymazsan 16 yabancı var ki daha bunlar santrafor stoper alcaklar kesin olarak. Fbnin durum vahim

Helal olsun brentford listemdeydi. 19 yasinda daha kendini ispatlamasi lazim demedi.

Bu yabancı oyuncu kuralını değiştirmek için yönetim bir şeyler yapmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt