Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga yeni anlaşma yapmışlar yani devam etmesini istiyorlar belli ki, sen ne anlatiyon anlamadım şuan? Yeni anlaşma yapıp 1 ay sonra gönderecek değiliz ya o zaman uzatmazsın yolları ayırıyoruz dersin yeni sezon planlamasını ona göre yaparsın.

Zaten o bölgeye transfer olacak bunların hepsinde bağımsız.
Lemina'nın opsiyonu vardı diye biliyorum muhtemelen o devreye girmiştir. Daha iyisini alma fırsatı çıkarsa dediğim gibi olabilir gayet.

Sara, Singo umarım güzel paralara gider Kaan, Davinson, Günay, İlkay dan direk çıkılmalı

Can Uzun + Bahoya ya toplamda 40 + Sallai verelim bu iş sulh içinde çözülsün.

Bu arada Sallai satılırsa Boey'i kesin alırız bence, dün kendisi hoca hakkında çok övgüyle bahsetti yani burada kalmak istediği belli.
Eğer kural değişmezse (10+2 bence değişecek) yeni 6 nomuz Ugochukwu, Magassa(son tercih diğerleri olmazsa), Mukau, Hugo Larsson bunlardan biri olacak tarzı bir öngörüm var ne dersin?

Eğer kural değişmezse (10+2 bence değişecek) yeni 6 nomuz Ugochukwu, Magassa(son tercih diğerleri olmazsa), Mukau, Hugo Larsson bunlardan biri olacak tarzı bir öngörüm var ne dersin?
Degisecekse onumuzdeki hafta bunu aciklamalari lazim, lig bitiyor transfer moduna giriliyor.

Temmuz ortasinda degistirirlerse haksizlik olur(tabii ki sasirmayiz bu TFF ile) . DK var transfer sezonu aslinda epey dar zaman sikisacak bir cok takim icin. Ki hadi biz kurtardik temmuz sonu sezon acacak top 5 teki digerleri.

Takımın şampiyonluk kutlayacak mecali bile kalmamış, o kadar doymuşlar. Kadro yenilenmezse gelecek sezonu takip etmeye gerek yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina'nın opsiyonu vardı diye biliyorum muhtemelen o devreye girmiştir. Daha iyisini alma fırsatı çıkarsa dediğim gibi olabilir gayet.
Opsiyonla alakası yokmuş, yeni anlaşma yapmışlar zam vererek. Zaten transfer olacak o bölgeye Lemina rotasyona geçer böylece.

Sara ve Sallai satilir, Icardi ile sozlesme uzatilmaz
Nhaga muhtemelen kalir gibi geldi

Galatasaray baskıyı her zaman ön alanda başlatmalı Icardi ile bunu yapamıyoruz
Çift forvetli sisteme geçilmediği sürece Icardi'nin oyuna katkısı olmaz yine gol ve asistlerini yapar ama takıma katkıyı koşan adamdan daha çok alırız

Kaani Schalkeye belese yollayalim. Yoksa U23 OS/Stoper transferi yaparsak hoca onlari oynatmayi oyuna Kaani alir

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Serhou Guirassy ile bireysel şartlarda prensip anlaşmasına vardı. [TRT Spor]

Bu adam kendi kafasina gore mi transfer yapiyor , anlamadim? Secim yok mu?

Opsiyonla alakası yokmuş, yeni anlaşma yapmışlar zam vererek. Zaten transfer olacak o bölgeye Lemina rotasyona geçer böylece.
Tff 12+2 olacak demiş kulüplere herkes ona göre plan yapmış İho bir anda 10+4 demiş açıklamada. O yüzden Lemina işi sözleşme imzalanmadığı için iptal olabilir ama düşük ihtimal. Benim düşüncem Sara, Sallai, Davinson(bir ihtimal), Jakobs gidecek. Sallai yerine de bence Boey değil Zeki alınmaya çalışılacak.

Alacağımız gencler minimum 30luk olmali yoksa okan heriflerin yüzüne bile bakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt