Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sançez bardakçı'yla yeni sezona girilir mi ya hu
ikisinden de tez wakitte kurtulmağa odaklanmak gerekmekte

Dijk transferi cuk gibi olur Dijk - Sanchez - Abdülkerim hattı ile bu seneki geberikliği yaşamayız abdül ve sanchez heralde 50 maç oynadılar 1 tane bile rahatlatacak oyuncu yoktu o bölgeyi.

Renktaş stoper rotasyonu oturdu mu çok fazla değişiklik olmaz zaten. Hücum rotasyonu çok daha önemli. Form durumu değişimi ve oyuncu değişikliği ihtiyacı en fazla hücumda oluyor. Lemina, Singo, Arda ve Metehan ile idare etmek zorundayız orada alternatif olarak. Kontenjan sorunu var.

Bir tane baba stoper transferi şart bu takıma, Davinson ile Abdülkerim bu ediyor 3.

4. Stoper için Lemina mi yazılır opsiyon olarak bir başkası mi bilemem ama yapılması gereken bu.

Arda kiralık gitmeli.
Metehan komple gitmeli.

Yeni yedek santrafor adayım
Sol ayak mı sağ ayak mı çözemedim

Yedek forvet Beljo. Augsburg'da baya begeniyorlardi, ama beklenen patlamayi yapamamisti. Ülkesinde döktürüyor ve hayvan gibi boyu olmasina ragmen ayaklari gayet temizdi.

Yeni oyuncu tercihlerini AI'a yaptırın, hata yapma oranımız böylelikle daha az olur. Ben Okan B.'ye güvenmiyorum. Oyuncudan anladığını sanmıyorum.

Icardi yerine gelecek forvet yedek olarak düşünmeyin çok şans bulacaktır. Icardi yetersiz olduğu için Barış kaç kez forvette oynadı. Ayrıca maça ve skora göre çift forvet beraber oldukları anlar da olacaktır.

Evet beyler icardi gittigine göre yonetim ve Okan buruk umarım bunun planını yapmislardir. Bertug gibi yeni yetmeye 10 milyon sikmazlar umarim

Bir tane baba stoper transferi şart bu takıma, Davinson ile Abdülkerim bu ediyor 3.

4. Stoper için Lemina mi yazılır opsiyon olarak bir başkası mi bilemem ama yapılması gereken bu.

Arda kiralık gitmeli.
Metehan komple gitmeli.
o şekilde savunmaya çok yabancı harcamış oluruz
bekler yabancı. hatta sağ bek yedeği bile yabancı. 3 buradan gidiyor. bir de davinson+lemina+yabancı desek 6 yabancıyı savunmada yakarız
ben pek sevmedim bu fikri

ya arkadaşlar herkesin fikrine saygım var da

olm öyle mesajlar görüyorum ki fantezi yani gerçeklikle hiçbir ilgisi yok olamaz mantık dışı

bir çoğunuza göre ne verebileceği ve ne veremeyeceğini bildiğimiz tüm oyuncularımızı postalayalım, onun yerine hayalinizde çok güzel işler yapacak olan ama gerçekte buraya geldiğinde ne yapacağını bilmediğimiz adamlarla takımı dolduralım

he bunu yapalım da tüm her şeyi mahvedelim anasını satayım

hakikaten siz ne Sanchez ne Torreira vs bunlar ne kadar kıymetli topçular vallahi farkında değilsiniz

İnşallah giderler ve sizin istediğiniz o adamlar gelirler bakalım neler oluyor neler bitiyor

Takımı tasfiye etmek başka bir şey, güçlendirmek başka şey.

Goretzka ihtimali var mı hâlâ?
Kışın konuşuluyordu...
Sözleşmesi bitti Sane gibi.
Demin Matthäus TVde İtalya diye tahmin ediyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt