Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Iyi ama Türkiye'ye hayatta gelmez. Devre arasi iyi teklifler almisken Dünya Kupasi önce bir yere gitmeyi istemedi. Cocugu iyi yönetiyorlar. Hoca genc oyunculari ikna etmek zor oluyor diyordu. O herhalde bunun bir tik alti seviyesi icin gecerlidir. Böyle yakinda 30-50 milyon arasi transfer yapacak U23 oyuncular bizim lige gelmez.

8 yabancı banko gitmeli kalanlarda da soru işareti var ama %70-80'i banko değişmeli.

1- Sallai
2- Boey
3- Singo

4- Sanchez
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Nhaga(Kurala uygun)
10- Sane
11- Lang
12- Asprilla
13- Icardi

14- Osimhen

8 yabancı banko gitmeli kalanlarda da soru işareti var ama %70-80'i banko değişmeli.

1- Sallai
2- Boey
3- Singo

4- Sanchez
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Nhaga(Kurala uygun)
10- Sane
11- Lang
12- Asprilla
13- Icardi

14- Osimhen

sançezin üstünü nie çizmion heis
ilk çizilmesi gereken şahıs iken kendisi

Biz gönderirken tank gibiydi geldiğinden beri 1 tane o performansına yakın maç çıkaramadı gelen geçen solladı.
Maalesef ciddiye almadı.Zorla getirilmiş gibi.Yoksa 10 sene bize hizmet ederde.
Bence Sağ bek için Boey de Singo da değil.Sagbek ihtiyacimiz var fakat singodanda çıkmamız zor.

1- Sallai
2- Boey
3- Singo

4- Sanchez
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Nhaga(Kurala uygun)
10- Sane
11- Lang
12- Asprilla
13- Icardi

14- Osimhen
Osimhen dışında hepsi gidebilir. Duygusallığın lüzumu yok. Doymuşluk hissine neşter vurulmalı.

1- Sallai
2- Boey
3- Singo

4- Sanchez
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Nhaga(Kurala uygun)
10- Sane
11- Lang
12- Asprilla
13- Icardi

14- Osimhen
Kusura bakmada bence Sane cızilmeli .Herkesten önce.

Ben acikcasi Jakobsu yollamazdim. CL'de hele favori takimlara karsi baya faydali herif. Osimhen, Lemina (uzatti diye), Jakobs, Sane (bir yere gitmez o sözlesme ile. Ve daha iyi bir Orta Saha ile daha iyi is yapar.) ve Nhaga (U23 kurali icin uygun) garanti kalir diye düsünüyorum. Adam gibi teklifler gelirse Sara, Sallai, Singo, Sanchez ve Torreirayi yollamaktan yanayim. Yoksa kadroyu revize etmek baya zor olur. Icardi ile uzatilmaz, Boey ve Asprilla alinmaz. Lang'da tam emin degilim. Napoli halen Singoyu istiyorsa, takas yapmaya bakardim. Bize Lang + para versinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt