Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan

Singo/Sallai Sanchez/Dijk Abdülkerim/Dijk Jakobs

Fofana/Lemina Oulai/Torreira

Sane/BAY Silva/Yunus BAY/Genç

Osimhen/İcardi/Bertuğ

12+2 olursa anca kurtarıyo. İşimiz zor.

Şikeciler umarım baskı yapar da 12+2ye çevirirler yabancı sınırını yoksa sıkıntı büyük adam akıllı takviye yapamayacağız takıma. Özellikle kanatlar ve ofansif orta sahada büyük sıkıntı yaşarız mevut yabancı sınırıyla

10+4 olumlu hatta daha da sertlesmeli
Altyapi kurali falan da gelmeli

Yoksa cop olacak Ada Yuzgec gibi pirlantalar
Oynatmayan da ebesinin horekesine dogru yol alsin
Artik yeter biktik usandik

abi icardi de uzatırsa yani transferi kapatacak mıyız yok lemina kalıyor ,torr kalıyor,sara kalıyor,sallai kalıyor e kim gidecek yani de transfer olacak , para mı yok bu kulüpte sorun ne yani ben anlamadım üstlerden mi emir geliyor yapmayın transfer falan diye acaba fb ile eşitlenmeye mi çalışıyoruz yani.Icardinin sözleşmesi bitiyor sallai,saraya falan talip var e 400m de gelir vardı yani şunları gönder yerlerine düzgün adamlar al bitti gitti yine açık ara favorisin yani rakipte 35 tane adam var onlar transfer yapamayacak diye şartları mı eşitliyoruz noluyor yav kafayı yiyeceğim daha dönem başlamadan
Biz özellikle transfer anlamında kötü yönetiliyıruz.Ve kimseninde umrunda değil.Hiçbir aksiyon alma yok.Şampiyonda olsak Bu yönetim ve teknik adamımız ortalama bir prrformans gösteriyor.Hiçbir zaman Fark yaratamıyorlar.
Bu farkı hiçbir zaman yaratamıyoruz zaten.Aksi taktirde o kadar sponsorlar şampşyonlar ligi gelirleri ürün satışları projeler falan hala ekonomik olatak ciddi borç yükü var.İşte özellikle kimsenin umrunda olmayan rezalet tramsfrrlerin bunda çok büyük payı var.Bu durum avrupadada istikrarlı olmayı engelliyor.
Bakıyorum hiç değişiklik yok bu kafayla seneyede avrupada sıfır çekebiliriz.
Bu anlayışla hem ekonomik olarak hemde avrupada istikrarlı bir yapı oluşturamayız.

Forvet hattı osimhen, icardi ve bertuğ olacak muhtemelen

Defans hattında da yine yetersiz Bardakçı as stoper olacak bertuğ’un abisi Bardakçı

Tiyatro oynanıyor yemeyin, Icardi kalacak büyük ihtimalle,

Öyle bir rezalette yine tüm yük Osimhene kalacak demektir. Osimhen gittiği veya sıkılıp kötü oynamaya başladığı an Dursun da Okan da kendini star zanneden yetersiz topçular da kalamaz kulüpte

Barış koşsun oynasın yırtınsın, Osimhen kırık kolla oynasın, uğurcan inanılmaz kurtarışlar yapsın ama sezon boyu üç kuruşluk top oynayan herkes şampiyon olundu diye takımda kalsın

Eğer aynı kadro ile sezona girilirse bu çok büyük hata olur kulüp adına

apo mu 3 kuruşluk top oynadı

Herkes ileri hatta "Sane-Osimhen-Barış" yazıyor ancak bunun uyumlu bir 3'lü olmadığını fazlasıyla gördük bu sezon.

Bu takım kondisyon ve dayanıklılık olarak yukarı çıkmazsa gene işimiz zor. Şampiyonlar Ligi'nde 2. Yarıları bu takım çok çabuk düştü. Ligdede aynısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt