Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf'a süre verdi. Gökdeniz zaten alt yapıya alınmıştı. Barış, Yunus gerektiğinde nasıl aldılar formayı. İyi olan olursa alır.
İyi olmak için süre verilmeli
Her topçu barış gibi aldığı 2 dk da şansını kullanamayabilir

Kullanamadığında da atıl olup kenara atılıyor bir örnek de kutucu

yönetim ve transferde tier31 olan okan hocamdan dolayı çok ümitsizim transferlerden

Yav okan hocam sen 30 m euroya adam bulunca mi sadece kendini ispatlamis genc oluyor deli oluyorum su yoruma yav. Okan Hocam in eleştirdiğim noktalarından biri

Allah bizi seviyor. 10+4 kuralı bizim grleceğimizi kurtarır. Yok bunlara kalsa 14 tane sane alırlar.

Bertuğ bizde iş yapar mücadeleci ve fizikli bir çocuk savunma arkası koşusu da var. Muhtemelen ligde 10 golü aşamaz ama pres oyununda katkı sağlar. 3. forvet olarak ideal bir isim

u23 olup sırtı dönük oyunu gelişmiş oyuncu bulmak da zor ama. 1 kontenjanı harcamaya değer bence.
Sırtı dönük bulamayız ama Osi profili birisini bulabiliriz, her sene dünya futbolunda bu tarz profiller çıkıyor.

Sırtı dönük oynama olayını becerebilen çok az adam kaldı zaten dünya futbolunda da.

Yine de en güzeli Mikautadze gibi birisi olurdu, hem ön hem arkada kullanabilirdin ihtiyaca göre. Çok ciddi bir kadro mühendisliği yapmak gerekiyor ya nasıl olacak bilmiyorum, ilk aşamada alabildiğmiz tüm yerlileri almamız gerek.

biraz da oyuncu yetiştir Singo'ya 6m maaş verdirme Okan bey, keşke 6+8 falan olsa da senden kurtulsak

Son dört sezon da bizim adimiza en önemli transferi dönemi olacak bu yaz bana göre

Mecburen nokta atisi yapmak zorundayiz cünkü tutmayan bir transfer olursa tekrar mevcut oyunculara dönme sansimiz da yok adamlar doydular

Önce den misal frankowski geliyordu tutmayinca hemen kaan geciyordu sag beke ve sezon sonuna kadar bir cözüm oluyordu

Gelecek sezon bunu yapamayiz

Kulüpler Birliği'nde sadece Göztepe ve Trabzon 10+4'ü istiyormuş geriye kalan takımlar 12+2'nin devam etmesini istiyormuş. Hacıosmanoğlu ile toplantı yapacakmış kulüpler Birliği

Emin olmadan şu tarz iddiaların peşinden koşmayın.

Koca kulüp gerizekalı mı da bir çocuğun lafıyla iş yapacak. Adam hypelanan bir herifti Monaco’da, ki orada stoperdi iki sezon boyunca, biz aldık kalınlaşmış adamı beke koyduk, stoperde ise bok gibi çıktı, başka bir işbilmezlik var.
Diyolar dedim net bilmiyorum

3 ay singo da singo diye dolandı ortada akanjiyi vetolamış haluk maluk söylüyodu vardır ısrarında bir sebep

Ve evet gerizekalı,adamlar gözünün önündeki ahmed kutucuyu bile analiz edemeyip 6 m verdirip aldırdılar ilk maç sonrası aaa bizlik değilmiş dediler bunların herhangi bir rezilliğine şaşırmıyorum ben her şeye olabilir diyorum

dijk transfer önemli defanstaki her eksiği kapatır adam alıp satmasak bile dijk - sanchez - abdülkerim gayet yeterli stoper olarak. lemina kalacak hem orta saha hem stoper rotosyonuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt