Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet simdi 30-40 milyon euroluk genclere bakiyoruz sozu gelmistir boylece ama adam kendince hakli arkadas, ben ugrasmak istemiyorum bana hazir oyuncu getirin diyor resmen. 4 senedir genc oyuncu mu kazandirdim futbola da simdi ona kafa yorayim diyor.

Okan Buruk: "Sözleşmeleri olan oyuncular var. Bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde olan takımları zorlayacak şeyler bunlar. Genç oyuncuları istiyorsunuz ama hazır, oynayacak genç oyuncuları almanız gerekiyor. Yeni gelen kural bence maddi olarak da zorlayacak bence. Yatırım olarak deneyebilirsiniz ama bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için bu kural bizi zorlayacak. O hedeflere ulaşmak için bu kural bizi zorlayacak."

30 yaş üstü kadayıfa dönmüş doygunluğa ulaşmış topçular artık bu klüpten uzak durmalı diye düşünüyorum , hele hele artık günümüz futbolunda orta saha gibi dinamizm , fizik güç ve atletizm isteyen bir bölgeye 2 tane 30 yaş üstü topçu koyup nasıl bir istikrar sağlayabiliriz ki mevcut oyun sistemimizde özellikle
nerede rtaş dinamizm,fizik güç hangi büyük takım oynuyor bu tarz merkezlerle ? Hani tamam çoğunun ossi her şeyi yapıyor da genelde hepsi 2 tane playmaker ile oynuyor yani plde görüyoruz fizik güç,atletizm oynayan çelsiyi city bernardo,cherki,rodri ile oynayıp topun peşinde dolandırıp duruyor.Hakanın falan defansif istatistikleri de gayet iyi bu iki oyuncu da seken topları vs topladığı için topun sende kalmasını sağlıyor sürekli üstüne pozisyona da giriyorsun kurguyu ona göre yapman lazım yani fiziksel,güçlü adamları diz osye pozisyona giremezsin o zaman bu tarz 2 oyuncu yanına 1 tane de hammal alacaksın bitti gitti yani.Defansif adamlarla git avrupada depe çıkınca da kadafıya dönüyorsun topu ayağında tutamadığın için , iki oyuncu da kadayıf değil bu arada ayrıca çoğu ismi geçen genconun 3-4 kalite üstünde oyuncular

her takım 19-20 yaşındaki çocukları 11 oynatıyor, en büyük takımlar yarışan takımlar oynatıyor, Hamza Hamzaoğlu da 200m harcasa Osimhen'i olsa o da 4te 4 yapardı geçin bu işleri

Şampiyonlar ligi deplasmanlarında çok iyi futbol oynamışız bu kadroyla da genç oyuncular gelince bozulacakmış.

Ya hocam 10 kişilik Juventus'a karşı tüm tecrübeli adamların eli ayağı birbirine girdi ne anlatıyorsun adamlar ezip geçti.

Liverpool maçı 2. yarı 7-8'e giderdi aynen gençler gelince oyunumuz düşecek. :asd:

Acheampong
Rowe
Bernardo
Van Djik
Thuram
Genç forvet ???

Sallai
Boey
Asprilla
Sara
Lang
Icardi

Hazır genç istiyo okan hoca

Rowe gelsin de geri kalanını da halledin

Kural konusunda hacıtın yanında okanın karşısındayız

Bunu da yaşattın ya...

Okan hoca belli ki 12+2 için baskı kurmak istiyor ama hacıosman zaten bizim istediğimizi yapmaz, ilk kez bize iyilik yapacak gibi duruyor

Arthur Atta
Jonathan Rowe

bu ikiliyi direk almak lazım

Evet simdi 30-40 milyon euroluk genclere bakiyoruz sozu gelmistir boylece ama adam kendince hakli arkadas, ben ugrasmak istemiyorum bana hazir oyuncu getirin diyor resmen. 4 senedir genc oyuncu mu kazandirdim futbola da simdi ona kafa yorayim diyor.

Okan Buruk: "Sözleşmeleri olan oyuncular var. Bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde olan takımları zorlayacak şeyler bunlar. Genç oyuncuları istiyorsunuz ama hazır, oynayacak genç oyuncuları almanız gerekiyor. Yeni gelen kural bence maddi olarak da zorlayacak bence. Yatırım olarak deneyebilirsiniz ama bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için bu kural bizi zorlayacak. O hedeflere ulaşmak için bu kural bizi zorlayacak."
Doğru teşhis etmiş hoca. Basamak takımı olamayız alacağımız basamak olmayacak genç oyuncularda pahalı.

Okan bazı şeylerin bokunu çıkarıyor.

Nuno Mendes dünyanın en iyisi olarak gelmedi geldikten sonra en iyisi oldu.

Vitinha en iyi olarak gelmedi PSGde gelişti.

Bu tarz çat diye iş yapan genç bir Doue var sadece, iki senedir dünyanın en baskın takımı olan takımda.

Oynamaya hazır genç ne demek abi, zamanında Vinicous’a neler söylendi, Benzema açık açık bu mala pas atmayın diyordu.

Alıp geliştireceksin, hazır oyuncudan maksimum verim alabiliyor musun da hazır oyuncu isteyip duruyorsun.

Alınan her adamı kısa sürede çöpe atıp duruyor yetti yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt