Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
adam sinir krizi geçirmiş Pape Gueye'ye 40m verdiremeyecek diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerede rtaş dinamizm,fizik güç hangi büyük takım oynuyor bu tarz merkezlerle ? Hani tamam çoğunun ossi her şeyi yapıyor da genelde hepsi 2 tane playmaker ile oynuyor yani plde görüyoruz fizik güç,atletizm oynayan çelsiyi city bernardo,cherki,rodri ile oynayıp topun peşinde dolandırıp duruyor.Hakanın falan defansif istatistikleri de gayet iyi bu iki oyuncu da seken topları vs topladığı için topun sende kalmasını sağlıyor sürekli üstüne pozisyona da giriyorsun kurguyu ona göre yapman lazım yani fiziksel,güçlü adamları diz osye pozisyona giremezsin o zaman bu tarz 2 oyuncu yanına 1 tane de hammal alacaksın bitti gitti yani.Defansif adamlarla git avrupada depe çıkınca da kadafıya dönüyorsun topu ayağında tutamadığın için , iki oyuncu da kadayıf değil bu arada ayrıca çoğu ismi geçen genconun 3-4 kalite üstünde oyuncular30 yaş üstü kadayıfa dönmüş doygunluğa ulaşmış topçular artık bu klüpten uzak durmalı diye düşünüyorum , hele hele artık günümüz futbolunda orta saha gibi dinamizm , fizik güç ve atletizm isteyen bir bölgeye 2 tane 30 yaş üstü topçu koyup nasıl bir istikrar sağlayabiliriz ki mevcut oyun sistemimizde özellikle
Bulsan n'olacak hocan oynatmıyor ki gençleri.kural inşallah değişmez sonunda birisi dur dedi bu transfer obezliğine gidin bulun batagov olulai gibi potansiyeller tutan mı var seni

Büyük hata yapıyoruz
kazımcan'ı 10m ye almaya çalışırız sonra Okan Buruk istifa
Ne guzel hayaller kuruyorsun sergei yaAcheampong
Rowe
Bernardo
Van Djik
Thuram
Genç forvet ???
Sallai
Boey
Asprilla
Sara
Lang
Icardi

Olur hayal etNe guzel hayaller kuruyorsun sergei ya
Hadi para bastin bernardo geldi
Van dijk + thuram nasil olacak![]()
Doğru teşhis etmiş hoca. Basamak takımı olamayız alacağımız basamak olmayacak genç oyuncularda pahalı.Evet simdi 30-40 milyon euroluk genclere bakiyoruz sozu gelmistir boylece ama adam kendince hakli arkadas, ben ugrasmak istemiyorum bana hazir oyuncu getirin diyor resmen. 4 senedir genc oyuncu mu kazandirdim futbola da simdi ona kafa yorayim diyor.
Okan Buruk: "Sözleşmeleri olan oyuncular var. Bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde olan takımları zorlayacak şeyler bunlar. Genç oyuncuları istiyorsunuz ama hazır, oynayacak genç oyuncuları almanız gerekiyor. Yeni gelen kural bence maddi olarak da zorlayacak bence. Yatırım olarak deneyebilirsiniz ama bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için bu kural bizi zorlayacak. O hedeflere ulaşmak için bu kural bizi zorlayacak."