Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Hollanda'da mi yaşıyorsun ? Japonya'da hayat ne güzel diyen Türk ile aynı yorumu yapıyorsun sanki oradaki çalışma kültüründen ekonomiden bir haberleri var gibi
Niye hollanda futbolu bizden önde mi

bu adamları getireceksin kardeşim

Arsenal uğraşmaz bununla. Premier lig topçusu değil. Gyökeres'ten dilleri yanmıştır.
Sociedad önümüzdeki sene Avrupada yok 17-20 kağıda çözülür mü acaba diye düşünüyorum
Arsenal sürekli Sociedadtan transfer yapıyor , İngiliz takımları kolluyordur zaten 20 milyona aldılar adamı o paralara bırakacaklarını sanmam, bugünde süper gol attı, genelde santrafor oynuyor, osimhenin arkasına çok lüks olur , ama Malaga'nın santraforu Chupe var onu alabilsek harika olurdu

Gabriel Sara'yı 25 yaşında seni CL'de oynatıp milli takıma göndereceğim diye ikna eden ve bunu gerçekleştiren hocanın 23 yaşındaki başka bir oyuncuyu ikna edemeyeceğini düşünmek istemiyorum yav. Hoca resmen transferle uğraşmak istemediği için diyor bunu. Şu kulüpte profesyonel bir transfer ekibini görmeye ömrüm yetecek mi acaba.
Çok da bir numarası yoktu yaw ingiltere 2. ligindeki topçuyu da bi zahmet 2.5 3m maaş + kulübüne 18 vererek ikna edelim

35 mi 20miyi zor veren olur. Bukadar zarar edecegimize oynatalim bakarsin sag bekte is yapar gelecek sezon.
Dk yapacak orada maça damga vuran bir estetik hareket, scoutların ilgisini çekecek bir performans 35'i bedava dedirtir.

Şuan avrupadaki maçlardaki performansıyla az buçuk listelerde olduğunu düşünüyorum. Patlama gücü yüksek sadece biz kullanamıyoruz.

Kesinlikle yapar ama avrupada istedigimiz sicramayi saglarmi orasi soru isareti. Daha üst profil lazim yinede. Hersey oraya bagli cünkü orda adam olmayinca oyunumuz cekilmez hale geliyor.
Şutör de yoktu bu sene. Adam gibi gol izleyemedik kitlenen anlarda ceza sahası dışından. Sara beyin cılız, bezgin şutlarını izledik bol bol

Ekran görüntüsü 2026-05-18 001535.webp

Bernardonun work ratei 99 tam bizim oynamaya çalıştığımız oyunun 10 numarası. Müthiş transfer olur Mertens gibi sahada kendini paralayan bir adam. Bu adamı al sonrasına yabancı sınırına göre bakarsın. Bernardo işinin üstüne düşmek lazım Sane transferinde olduğu gibi 10-15 gün içinde halletmek lazım bu işi

Niye hollanda futbolu bizden önde mi

bu adamları getireceksin kardeşim
Önde tabi, adamların her kasabasında amatör futbol kulübü var hepsinin tesisleri de buradaki Süper Lig takımları ile yarışır. Öyle bir coğrafyada yetişen çocuk tabi ki konu futbol olunca en büyük hayallerle başlar. Kendimizi dev aynada görüyoruz galiba.

En basiti şu yanda komşun var yav son zamanlarda iyi oyuncular çıkarıyorlar vardır yine orada birileri hani scout ekibi ne iş yapar gitsin bari oraları izlesinler birilerini bulsunlar arabayla bile gidilir anasını satayım

Önde tabi, adamların her kasabasında amatör futbol kulübü var hepsinin tesisleri de buradaki Süper Lig takımları ile yarışır. Öyle bir coğrafyada yetişen çocuk tabi ki komi futbol olunca en büyük hayallerle başlar. Kendimizi dev aynada görüyoruz galiba.
AZ alkmarda sürünsün o maaşla o halde

Çok da bir numarası yoktu yaw ingiltere 2. ligindeki topçuyu da bi zahmet 2.5 3m maaş + kulübüne 18 vererek ikna edelim
Sara kadar katkı verecek 3 tane u23 oyuncu bulmak imkansız bir şey değil onu demek istiyorum. Sıfır bütçeyle yapmaya kalksak neyse. Aynı şartlarda 2-3 oyuncu alacak ekonomimiz var şu an.

Dk yapacak orada maça damga vuran bir estetik hareket, scoutların ilgisini çekecek bir performans 35'i bedava dedirtir.

Şuan avrupadaki maçlardaki performansıyla az buçuk listelerde olduğunu düşünüyorum. Patlama gücü yüksek sadece biz kullanamıyoruz.
Hadi ins. ;D

gelecek oyuncular kim olursa olsun 2 transferle UCLde en az çeyrek yapılabileceğine inanmak için dümdüz salak olmak lazım

City bu yıl son 16da elenmiş mesela bernardo niye yaptıramamış çeyrek 1.5 milyar euroluk takımla

kura şansı çok önemli faktör hadi grup aşamasını çok iyi geçirdin 9. 10. oldun real psg gitti 20-22 oldu eşleştin 16 bile çok zor. onu geçtin bi tane daha babayla oynayacaksın bi de

en az çeyrekmiş, sanki ziraat oynuyor eşşek

Çok para harcama = mutlak başarı kafasından çıkmalı Okan.

4 sene oldu ya bir tane bile alıp öne çıkardığı maliyetyiz topçu yok. Hep al al al. 15 tane bek aldık adama ama 4 yılın sonunda sağ bekte devşirme ofans oyuncusu oynuyor. Sırf şu olay bile insanı düşündürür bir yerden sonra artık bana ben ne yapıyorum ne yaşıyorum böyle diye.

Para var diye çöpe atacağız anlamına gelmiyor. İlk başarısız dönemde bu deli gibi maliyetler bir yerimizde patlayacak.

30 Milyon bonservis 5 Milyon maaş ile daha nerede oynatacağını kendi bile bilmediği bir adamı aldırdı sezon başında. Orta saha aldırmadığı için en kritik maçta Juventus deplasmanında orta saha oynattı daha stoperde mi bekte mi oynatacağı belli olmayan adamı.

Kafayı yersin ya gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt