Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yenilmemiz iyi oldu. Sampiyon olduk bu maci alacagiz herkes izine sonra dünya kupasi. Kötü oyun unutulcak, böyle tam bi uyari oldu, degisim sart diye hatirlatti resmen.
Bu sene 5 deplasmanda mağlup olmak gelecek yılı direk etkileyebilir, deplasman fobisi oluşmaya başlarsa ağır sıkıntı yaşarız bu açıdan hoş değil.

Hocanın eli bu 10+4 olayında biraz rahatlaması için Hakan Çalhanoğlu ve Aral Şimşir'i alıp getirmeleri gerekiyor DK öncesinde. Biraz düz mantık yapınca öyle bir çıkarım yapabiliriz.

Sonra gençleri kovalayın +3 için bir de yanına 2 tane hazır oyuncu getir al sana kadro.
Umarım yanılırım ama sanki Hakan yeni Kerem Demirbay ımız gibi olacak hissindeyim.

Bu sene 5 deplasmanda mağlup olmak gelecek yılı direk etkileyebilir, deplasman fobisi oluşmaya başlarsa ağır sıkıntı yaşarız bu açıdan hoş değil.
Umudum bu sene resmen deplasman fobisi oluştu. Juventus maçları, Liverpool maçları içeri ve dışarısı özelinde uçurum var. Bu net bir problem aslında önümüzdeki sezona ciddi sorunlar ile gidiyoruz. Yineliyorum şampiyonluğu biz almadık Fener verdi. Önümüzdeki sezona dersimizi çalışmazsak skandal bir yıl bizi bekliyor gibime geliyor.

Umudum bu sene resmen deplasman fobisi oluştu. Juventus maçları, Liverpool maçları içeri ve dışarısı özelinde uçurum var. Bu net bir problem aslında önümüzdeki sezona ciddi sorunlar ile gidiyoruz. Yineliyorum şampiyonluğu biz almadık Fener verdi. Önümüzdeki sezona dersimizi çalışmazsak skandal bir yıl bizi bekliyor gibime geliyor.
Azizim, Avrupa zaten öyle üstüne ligdede ağır sıkıntı var şampiyonluk maçına Samsun'a gittik winner dediğimiz takım 4'lük oldu herhalde Antalya maçını kazanmasak son maça kalsak muhtemelen şampiyonluğu verirmişiz.

Alanyaspor'u deplasmanda 0-1 yendik maç 5-6 olurdu o maçıda tek başına Uğurcan aldı.

----------------------Uğurcan-------------------

Singo------sanchez------apo------jakobs

--------------Lesley-----çalhanoğlu------------

-----------------------------diaz----------------------

---------Sane‐--------------------barış alper-------

-‐----------------------------osimhen-----------------

Jankat
Sallai
Kaan
Yunus
Eren
Kazımcan
Torreira
Lemina
Ilkay
Nhaga
U23 stoper
U23 sol açık
U23 santrafor

Sara-nelsson-zaniolo satışından 40 milyon euro gelir

Alınacak 3 U23 oyuncu için 55-60 milyon euro bonservis harcanır.
Lesley 25 milyon
Çalhanoğlu 10 milyon
Brahim diaz 20 milyon

Azizim, Avrupa zaten öyle üstüne ligdede ağır sıkıntı var şampiyonluk maçına Samsun'a gittik winner dediğimiz takım 4'lük oldu herhalde Antalya maçını kazanmasak son maça kalsak muhtemelen şampiyonluğu verirmişiz.

Alanyaspor'u deplasmanda 0-1 yendik maç 5-6 olurdu o maçıda tek başına Uğurcan aldı.
Baba bu sezonu 77 puanla bitirmek net skandal. Bu noktada Torreira Lemina Sanchez Icardi falan bir revizyon şart bunlarla gitmez bu yol. Ayrıca ligimizden de bazı oyuncuları alabilmeliyiz bilhassa yerli rotasyonunda. Yani ben ciddi bir değişim bekliyorum ama dünya kupası bitene kadar da yaprak kıpırdamayacak diye düşünüyorum.

Ula gothamli penguen, bunlari degistirecek yinede hocan. Fobi filan degil bu. Oyun plani olmamasi sorun. Bunu bi nevi taraftar ile hal ediyorsun kendi sahainda ama deplasmanda bu destek yok iste. Bu sefer oyun planinda defolar ortaya cikiyor.

Bu arada Zaniolo yu önümüzdeki sezon kadroda tutabiliriz, harika bir sezon geçirdi. Maalesef hocanın transferler Uğurcan Osi ve biraz Sane harici fiyasko.

Baba bu sezonu 77 puanla bitirmek net skandal. Bu noktada Torreira Lemina Sanchez Icardi falan bir revizyon şart bunlarla gitmez bu yol. Ayrıca ligimizden de bazı oyuncuları alabilmeliyiz bilhassa yerli rotasyonunda. Yani ben ciddi bir değişim bekliyorum ama dünya kupası bitene kadar da yaprak kıpırdamayacak diye düşünüyorum.
Bu sene fenerin mallıkları sayesinde şampiyon olduk kim daha şampiyon olmak istemiyorum yarışması vardı yoksa normal şartlarda geçtiğimiz sezonlardaki rakip olsa 4 sene üst üstte ihtimali olmazmış.

Seneye bu kadar hata yapacaklarını sanmıyorum ya da bizim bu kadar hata yapma lüksümüz olacağını düşünmüyorum.

Çok kritik bir seneye giriyoruz doğru hamlelerle takım kurmamız lazım yoksa Gs 100 yılı biter.

Ula gothamli penguen, bunlari degistirecek yinede hocan. Fobi filan degil bu. Oyun plani olmamasi sorun. Bunu bi nevi taraftar ile hal ediyorsun kendi sahainda ama deplasmanda bu destek yok iste. Bu sefer oyun planinda defolar ortaya cikiyor.
Ya Öz Gothamlı Faruğum biraz futbol konuşalım diyoruz hemen çizgi film karakterlerini muhabbetin içine katıyorsun ama böyle olmaz ki:cigara:

Bu sene fenerin mallıkları sayesinde şampiyon olduk kim daha şampiyon olmak istemiyorum yarışması vardı yoksa normal şartlarda geçtiğimiz sezonlardaki rakip olsa 4 sene üst üstte ihtimali olmazmış.

Seneye bu kadar hata yapacaklarını sanmıyorum ya da bizim bu kadar hata yapma lüksümüz olacağını düşünmüyorum.

Çok kritik bir seneye giriyoruz doğru hamlelerle takım kurmamız lazım yoksa Gs 100 yılı biter.
Abi nasılsa şampiyon oluruzcularla vedalaşmamız şart Sanchez ve Torreira yı iyi görmüyorum. Sara da talip çıkarsa vedalaşılmalı. Icardi diyorlarla taşikardi geçiriyorum. Kesinlikle öyle aksi taktirde Avrupa Ligine kalma mücadesine döner yeni sezon

Öyle diyorsunda 3:0 lik mac var, önde olsalar gecermisiz. Yani onlar istemedi biz olduk diye birsey yok. Final macinda dislerini söktük. Sadece oyun iyi degil. Bütün sezon bi iyi güzel oynadik diyebilcegimiz mac yok. Sorun burda, oyun düzelmeli.

Abi nasılsa şampiyon oluruzcularla vedalaşmamız şart Sanchez ve Torreira yı iyi görmüyorum. Sara da talip çıkarsa vedalaşılmalı. Icardi diyorlarla taşikardi geçiriyorum. Kesinlikle öyle aksi taktirde Avrupa Ligine kalma mücadesine döner yeni sezon
Bu yönetim ve teknik heyetin oyuncu seçimlerine 1 gram güvenmiyorum gidip daha kötüsünü bulup getirirler muhtemelen 1 sene detoks yaparız.

Karagümrük deplasmanı, Kasımpaşa iki maç, Rize içeride, Alanya evdeki maç bunlar tamamen izlerken inanamadığımız Fener in puan kaybettiği maçlar. Normalde sene başında 77 puanla bu sene şampiyonsunuz deseler camiada biz de dahil kimse inanmazdı. İşte bu yüzden olay çok ciddi, kırılma senesindeyiz. Kadroda değişim şart.

Öyle diyorsunda 3:0 lik mac var, önde olsalar gecermisiz. Yani onlar istemedi biz olduk diye birsey yok. Final macinda dislerini söktük. Sadece oyun iyi degil. Bütün sezon bi iyi güzel oynadik diyebilcegimiz mac yok. Sorun burda, oyun düzelmeli.
Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük adamlar burada 7 puan bıraktılar üstüne 2 puan farkla gelebilecekleri Rize maçında yine kendileri verdi o maçı alsalar bizim sahaya 2 puan farkla gelseler o oyundan daha farklı bir oyun görürdük senaryolar tamamen değişirdi.

Bizim zaten bu sene özelinde en kötü senemiz olabilir hiçbir maçı rahat seyremedik dua edelim Metin Diyadin'i Gençler bizim maça yetiştirmemiş muhtemelen yokuş aşağı gitmeye devam edermişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt