Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.069
- 10.321
- 2.168
Faruğum yaşadığın mahallenin reklamını ne de güzel yapıyorsunSöyleyene bak, ula öz göthamli penguen, az kullan su emotidekini![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faruğum yaşadığın mahallenin reklamını ne de güzel yapıyorsunSöyleyene bak, ula öz göthamli penguen, az kullan su emotidekini![]()
Belesten aldiklari puanlari unutma en azindan 10 puan fark olmaliydi bi ara. Biz iyi degildik tamam ama bunlarida az tasimadilar her zamanki gibi. Ama daha üstün olmaniz lazim oyun olarak orasi ayri.Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük adamlar burada 7 puan bıraktılar üstüne 2 puan farkla gelebilecekleri Rize maçında yine kendileri verdi o maçı alsalar bizim sahaya 2 puan farkla gelseler o oyundan daha farklı bir oyun görürdük senaryolar tamamen değişirdi.
Bizim zaten bu sene özelinde en kötü senemiz olabilir hiçbir maçı rahat seyremedik dua edelim Metin Diyadin'i Gençler bizim maça yetiştirmemiş muhtemelen yokuş aşağı gitmeye devam edermişiz.
Takım şampiyonluk modu açtığı zaman önünde duramıyorlar pozisyon vermiyoruz dediğimiz noktadan 2 farklı giden maçta 3'ncü golü atamazsa bu maç sıkıntıya girer diye panik atak geçire geçire sezonu bitirdik.Karagümrük deplasmanı, Kasımpaşa iki maç, Rize içeride, Alanya evdeki maç bunlar tamamen izlerken inanamadığımız Fener in puan kaybettiği maçlar. Normalde sene başında 77 puanla bu sene şampiyonsunuz deseler camiada biz de dahil kimse inanmazdı. İşte bu yüzden olay çok ciddi, kırılma senesindeyiz. Kadroda değişim şart.
Uzatma uza de hayde.Faruğum yaşadığın mahallenin reklamını ne de güzel yapıyorsun![]()
Hiç de mayıslar bizimdir havasında geçmedi sonuç hariç. Belki de böyle olması çok iyi oldu Umudum, mutlaka sahadaki sos i yönetim ve teknik heyet net bir şekilde gördü.Takım şampiyonluk modu açtığı zaman önünde duramıyorlar pozisyon vermiyoruz dediğimiz noktadan 2 farklı giden maçta 3'ncü golü atamazsa bu maç sıkıntıya girer diye panik atak geçire geçire sezonu bitirdik.
Onu her sene yaşıyoruz zaten hakemlerine rağmen koyup geçiyorduk ama bu sene oynanan oyuna hiç haz etmiyorum maçları izlerken 0-2 önde olsak bile bu maçı rahat kazanırız diyemiyorum 1-2 olduğu an panik atak geçirir duruma geldik.Belesten aldiklari puanlari unutma en azindan 10 puan fark olmaliydi bi ara. Biz iyi degildik tamam ama bunlarida az tasimadilar her zamanki gibi. Ama daha üstün olmaniz lazim oyun olarak orasi ayri.
Azizim, hiçbir şey olmaz seçimden sonra re re re ra ra ra, cemiyet, şampiyonluk kutlamalarında il il gezmeler derken geçip gider kimseye güvenim yok. Bizim taraftar bile Icardi duygusallığı yüzünden direk kontrat verelim kıvamına gelmiş nasıl başarılı olacaksın ki devre arası bile bas bas forvet lazım diye bağırdık üstüne şimdi sözleşme konuşuluyor. Kasımpaşa'nın senelerce yaptıklarını bile unutup 2 maçta fenerden puan aldı diye utanmasa kardeş kulüp ilan edecekler. Taraftar profili özellikle sosyal medya özelinde yok edilmeli yoksa bu başarının sürdürülmesi çok zor görüyorum.Hiç de mayıslar bizimdir havasında geçmedi sonuç hariç. Belki de böyle olması çok iyi oldu Umudum, mutlaka sahadaki sos i yönetim ve teknik heyet net bir şekilde gördü.
Birde hep ikinci yarilar yikildik hep. Hatirla samsun maci filan. Göztepe ilk yari ikinci yari. Sanki kondisyon olarakta sorun vardi.Onu her sene yaşıyoruz zaten hakemlerine rağmen koyup geçiyorduk ama bu sene oynanan oyuna hiç haz etmiyorum maçları izlerken 0-2 önde olsak bile bu maçı rahat kazanırız diyemiyorum 1-2 olduğu an panik atak geçirir duruma geldik.
Rakibin ne yaptığından çok kendimize bakmakta fayda var şu futbola bu şampiyonluk yakışmıyor sonuç olarak aldık güzel mi güzel ama istenilen gibi bir futbol oynamadık sezonda anca 5-6 maç sayarız onun harici rezilliktir.
Son maçlarda net hissedildi özellikle CL yorgunluğu net vardı zaten 1-2 hafta daha olsa belki harbiden olamayacaktık ayaklar gitmiyordu.Birde hep ikinci yarilar yikildik hep. Hatirla samsun maci filan. Göztepe ilk yari ikinci yari. Sanki kondisyon olarakta sorun vardi.
Ne 22:30u dostum. Golü yedikten sonra maçı unuttuk bile.bugünkü maç 22:30 civarında herkes tarafından unutuldu rtaş ne dersi ne değişimi
Umudum bize bir cisim yaklaşıyor @umut ışıkuyuyamıyorum kalktım