Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şunu belirtmek isterim avrupa'da olabilecek en iyi noktaya geldik bence ama ligde şampiyonluğa rağmen yerel anlamda iyi bir sezon değildi.

Çünkü yerelde alabileceğimiz 3 kupadan sadece 1'ni aldık.

Seneye ben ZTK ve Süper Kupa'yı çok önemsiyorum. Seneye ŞL'de bir üst tura çıkalım yeter ama yerelde 3 kupayı da süpürmeliyiz.

lemina'nın opsiyonu yok sanırım. onu çıkarmışlar kontrattan. şu an serbest konumda.
devam edip etmemek bizim elimizde
Zaten uzatildi biliyom ben. Ama yani lemina gibi adamida salmak istemesin o maasa hem stoper hem orta sahayi yedekliyor. Adam önemli isler yapiyor. Neden kendim karar veremiyorum böyle oyuncuyu yedekde olsa takimda tutmamaya, Illaki kural engel olacak.

Opsiyon nasil cikariliyor yav? Oyle sozlesmedeki yaziyi kalemle cizerek mi :asd:

Yeni sozlesme yapman yine oyle bir durumda.
bulsam tweet linkini buraya koyacağım da
içerik olarak şöyle bir şeydi
opsiyonda direkt kontrat maddeleri belli olduğu için yeni anlaşma yapmak için çıkarıldı gibi bir şeydi

işte 10 yabancıdan birini lemina'ya harcayınca nereden bulacağız genç yabancı diye dövünürüz tabi
bize 50 maçı çıkarabilecek adam lazım halbuki
hoca da bir garip. adamı istemiyordu şimdi vazgeçemiyor.
seneye gözün kapalı 11'e yazamayacağın adamlara yabancı sınırı harcamak saçma

Şu Bayern deki karl gibi oyuncular bulmamız gerek...

işte 10 yabancıdan birini lemina'ya harcayınca nereden bulacağız genç yabancı diye dövünürüz tabi
bize 50 maçı çıkarabilecek adam lazım halbuki
hoca da bir garip. adamı istemiyordu şimdi vazgeçemiyor.
seneye gözün kapalı 11'e yazamayacağın adamlara yabancı sınırı harcamak saçma
Iste bu yüzden sacma bu kural, neden yedekte kullanamayim leminayi? Elbette 11 de daha iyisi olacak ama lemina gibi yedek kötümü olur? Hem stoper hem orta sahayi yedekliyor. Bu kurala göre imkani yok. Ya oynatacan ya elden cikaracan. Her bokada karismasin federasyon ilk önce kulüplerin istedigini yerine getirmek ve hizmeti icin var olan kurum. Istediklerini dikte etmek icin degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt