Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.684
- 78.031
- 4.218
Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarrayok mu ulan SANTI CAZORLA gibi bi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarrayok mu ulan SANTI CAZORLA gibi bi topçu
Yasakli kaynak miydi o? Demin baktim youtube Kanalindan, fedarasyon herkese söz vermis diyor 12+2 den. Siz ona göre planlama yapin diye. Sonra 10+4 acikliyor.Kolpa Naciyi her yerden engelledim hala bir şekilde karşıma çıkıyor yetti be
Nerde izledin lan Bakraçov’ugouiriden önce batrakovu denerim ben olsam
skills moviesi topçuyum ben dedi yeterlidirNerde izledin lan Bakraçov’u
Güvenilir mi bilmiyorum ama
eyvah gitti şampiyonlukKüme düşen Kayserispor Kulübü, Süper Lig'in tescil edilmemesini istedi.
Ben ayni goruste degilim oyuncularimizin her zaman talibi olsun isterim.The Blues’ decision to sanction a Delap exit comes as they seek to reshape their attacking options. The appointment of Xabi Alonso as the club’s new manager, who will begin his role on 1st July on a four-year contract, has accelerated these plans.
Alonso has requested a top-quality striker to bolster the squad, prompting the club to consider moving on players who do not fit his vision. They have agreed with Alonso to bring in “ready-made players”, a key factor to him taking the job.
We have revealed how Chelsea are weighing up potential moves for Brentford’s Igor Thiago, as well as Galatasaray’s Victor Osimhen, for example.
Delap’s physical presence and potential continue to attract admirers despite his recent form, with Newcastle and Everton among those willing to take a chance on him.
![]()
Alonso to brutally sell £30m Chelsea flop as Everton, Newcastle prepare summer moves
Everton and Newcastle are on alert as Chelsea prepare to sell the 23 y/o👋 #EFC #NUFC #CFCwww.teamtalk.com
![]()
Chelsea thunder into race with Barcelona, Real Madrid for £87.1m-rated superstar striker
The prolific centre-forward is back on Chelsea's radar 🔥 #CFCwww.teamtalk.com
lan defolun gidin kapımızdan geçmeyinm şerefsizoğlu şerefsizler
astrolog can aydoğmuş dün imali tweetler atmıştıKüme düşen Kayserispor Kulübü, Süper Lig'in tescil edilmemesini istedi.
Bunu Seten, Yürekli falan da söylediler TV'de 1 ay önce federasyon kural 12+2 devam edecek ona göre yapın çalışmanızı diyorlar hatta 12+4 olabilir diyorlar sonra 10+4 olacak diypr bir anda mafya bozuntusu.Yasakli kaynak miydi o? Demin baktim youtube Kanalindan, fedarasyon herkese söz vermis diyor 12+2 den. Siz ona göre planlama yapin diye. Sonra 10+4 acikliyor.
10 no şartbenmi birsey kaciriyorum, hoca avrupada mertensle oynadiginda linc etmedik mi? 10 numara gercekten ihtiyacimiz mi?
o mesele 10 numaradan ziyade mertens'in yaşından ötürü temposunun düşmesiyle alakalıydı sanki. hatta avrupadan elenip maç takvimi rahatlayınca performansı artmıştı 23/24 sezonundabenmi birsey kaciriyorum, hoca avrupada mertensle oynadiginda linc etmedik mi? 10 numara gercekten ihtiyacimiz mi?
O hiç değilne sence stoper mi