Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.338
- 23.861
- 2.393
İlk küme düşme kaldırılsın diye kim başvuracak acabaSon dk
küme düşme kaldırıldı
Gol kralı pini balili ilan edildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk küme düşme kaldırılsın diye kim başvuracak acabaSon dk
küme düşme kaldırıldı
Gol kralı pini balili ilan edildi
Tw da isim engelleme var hesap harici acayip işe yarıyor herkesi engelledimKolpa Naciyi her yerden engelledim hala bir şekilde karşıma çıkıyor yetti be
Birde sürekli pinpon topu futbolu oynadığımızda o zamanda 50-60 metre ileri geri mertensi koşturuyordu hoca o yüzden adamın bazı maçlarda yorgunluktan performansı düştü.o mesele 10 numaradan ziyade mertens'in yaşından ötürü temposunun düşmesiyle alakalıydı sanki. hatta avrupadan elenip maç takvimi rahatlayınca performansı artmıştı 23/24 sezonunda
romayla görüşüyor, roma 3 veriyor zeki 4 istiyormuş, ortada buluşur uzatırHer ne kadar futbolcu olarak çok sevdiğim bir oyuncu olmasa da Zeki Çelik bu saçma 10+4 kuralında elimizi acayip rahatlatır gibi. Boey/Sallai ve Singo gibi 3 yabancı kuralına uymayan oyuncu ile kadro planlaması yapana kadar Sallai/Zeki ile sağ bek rotasyonu Jakobs/Eren ile sol bek rotasyonu kurgulansa çok da zoruma gitmez açıkçası
eldeki 3 sağ bekten birini as yapıp yedeğini türkiye'deki türk oyunculardan çözebiliriz.romayla görüşüyor, roma 3 veriyor zeki 4 istiyormuş, ortada buluşur uzatır
10+4 ün tek mantıklı yanı Icardi ile sözleşme yenilenmesine engel oluşu aman diyim. Bu arada Lemina konusunda ortadayım stoper de yedekleyebiliyor ya..10+4 olan yerde Icardiyi de Leminayı da tutmak saçmalığın daniskası olur vazgeçin bu işten
Gelde kizma simdi.Bunu Seten, Yürekli falan da söylediler TV'de 1 ay önce federasyon kural 12+2 devam edecek ona göre yapın çalışmanızı diyorlar hatta 12+4 olabilir diyorlar sonra 10+4 olacak diypr bir anda mafya bozuntusu.
Hemfikirim dostum ama stoper yedekleme kısmına bile 23 yaş altı adam gerekiyor bence. Kontenjan çok dar.10+4 ün tek mantıklı yanı Icardi ile sözleşme yenilenmesine engel oluşu aman diyim. Bu arada Lemina konusunda ortadayım stoper de yedekleyebiliyor ya..
6ya alan kapatacak tecrübeli birini alıp 8e topla gidebilen bir genç almak daha iyi olmaz mıBelki iyi düşündüğüm için ama içimden bir his yeni 8 no oyuncumuzun Ederson yada Reinjders olacağını söylüyor. 6 no içinde u23 isim gelecek diye düşünüyorum ama burada iş zor.
Baba aslında bize direkt Van Dijk lazım, şuan en zayıf olduğumuz bölge stoper.Hemfikirim dostum ama stoper yedekleme kısmına bile 23 yaş altı adam gerekiyor bence. Kontenjan çok dar.
O da olabilir ama nedense az çok isimlere de bakınca böyle bir hissiyatım oluştu.6ya alan kapatacak tecrübeli birini alıp 8e topla gidebilen bir genç almak daha iyi olmaz mı
City gayet bırakabilir. Pep kendisini uzun zamandır kesti, pek kullanmadı. Bence satacaklar ve yerine başka isim alacaklar.Reijnders'i City niye biraksin, onu da kim atti ortaya?
Hic sanmiyorum. Kendisi City'de cok mutlu cunku oyle 1 senede pes edecekleri bir oyuncu da degil.City gayet bırakabilir. Pep kendisini uzun zamandır kesti, pek kullanmadı. Bence satacaklar ve yerine başka isim alacaklar.
Bir anda ciddi kesik yedi orada bir şey olabilir gibi geliyor bana.Hic sanmiyorum. Kendisi City'de cok mutlu cunku oyle 1 senede pes edecekleri bir oyuncu da degil.