- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
valla sara'yla pek alakası yok ya 40 kişi alsa yine almazSara icin onemli olay saat 21:30 da
Angelotti canli yayinda kadroyu aciklayacakmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla sara'yla pek alakası yok ya 40 kişi alsa yine almazSara icin onemli olay saat 21:30 da
Sertlik sıfır maalesefokanın sistemine uygun adamlar
yoksa yine yarımyamalak bir gs izleriz
adam koşan önde basan futbol harici futbol oynatamıyor
camavingayla rijnders koşar brunoda ince işcilik yapar
Kolpa gibi ama insan umut ediyor
10+4e göre bi yapılanma yaparmısınSertlik sıfır maalesef
Sertlik sıfır maalesef
Geniş kadro mu..Kaç kişilik kadro oluyor?Sara icin onemli olay saat 21:30 da
Sanki sallai tutulup singo’dan çıkılsa daha hayırlı olacak gibiGalatasaray, bu yaz Gabriel Sara ve Roland Sallai'den 50 M€ civarında bonservis geliri bekliyor. (Ali Naci Küçük)
Gabriel Sara: 30 M€
Roland Sallai: 15-20 M€
Galiba bize fabian ruizi çakacaklar
o maaşla hangi eşek alacak onuSanki sallai tutulup singo’dan çıkılsa daha hayırlı olacak gibi
Lanet olsun@Mert Aydinli brandt haberleri varmi sky 'de
Bu oyuncular zaten baktığımda haberleri de çıkıyor bos adamlar degiller . Değişim yuzde 75 olduğunda sampiyon olduklarımız zaten oldu. Hayirlisi olsun takimimiz icin. zaten benim bizim ulke futbol takımlarından bakis acilarindan buyuk beklentim yok genc oyuncu da kendini ispat ettiği halde ispatlasin diyen bir futbol iklimine gelmek istememekte de hakli hocam. dünkü açıklamalarda sonra da zaten minimuma indirdim.takımın %75 i değişiyor.. diğer parametrelere girmiyorum bile
Klasik fenerli naci gene en düşük baremden haber yapmışGalatasaray, bu yaz Gabriel Sara ve Roland Sallai'den 50 M€ civarında bonservis geliri bekliyor. (Ali Naci Küçük)
Gabriel Sara: 30 M€
Roland Sallai: 15-20 M€