Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_4968.webp

Motz inanılmaz darliyor, alper admine güç kuuvet lazim

Diomande gibi oyuncu buraya 18'inde gelse buyuk ihtimal Renato gibi toy, acemi olarak lanse edilip dogru duzgun sure almazdi. En azindan bizim takim icin soyluyorum bunu oyuncunun potansiyelinden bagimsiz.

Suan yabanci kurali bizi mecbur iyi genclere almaya dogru yonlendiriyor, Lang alinmiyorsa Aral Simsir icin 15 milyon euro vermekten kacinmamak lazim. Maasini da dogru bir skalada tutabilmek onemli.

Parma, Torino bunlari ornek verdim hedefsiz orta sira takimlar olduklarindan. Fransa liginde de boyle ornekler mevcut, konudaki asil argumamim bir oyuncu icin (ozellikle genc oyuncu icin) 15-20 milyon vermekten cekinmemek lazim.
15-20 milyon bonservisi Avrupa'nın bir çok takımı verebiliyor artık. Eskisi gibi büyük rakamlar değil bunlar. Zaten piyasaya baktığında az biraz 5 büyük ligde kendini gösteren genç oyuncu için bonservis kapısı minimum 25 milyondan açılıyor. Betis mesela 25 milyon verebiliyor hatta Brezilya takımları bile artık daha yüksek paralar verebiliyorlar yayın gelirleri mi ne artmış onlarında. Bunun ana sebeplerinden biri de sahipli kulüp, proje kulüplerinin sayısının ciddi şekilde artması.

15-20 milyon bonservisi Avrupa'nın bir çok takımı verebiliyor artık. Eskisi gibi büyük rakamlar değil bunlar. Zaten piyasaya baktığında az biraz 5 büyük ligde kendini gösteren genç oyuncu için bonservis kapısı minimum 25 milyondan açılıyor. Betis mesela 25 milyon verebiliyor hatta Brezilya takımları bile artık daha yüksek paralar verebiliyorlar yayın gelirleri mi ne artmış onlarında. Bunun ana sebeplerinden biri de sahipli kulüp, proje kulüplerinin sayısının ciddi şekilde artması.
Betis geçen sene 62ye adam almış

61e adam satmış

25 verebiliyor dediğin sezonda iki tane 25 bandına adam sattıkları için verebiliyorlar.

Doğal gelirleriyle değil kısacası.

Beyler 10+4 saçmalığı varken transfer nöbeti diye birbirimizi kandirmayalim.

Bu sene konu adının "goygoy kahvesi" olarak değiştirilmesini öneriyorum.

O değil de Real Madrid, Nico Paz’ı 9 milyon euroua geri alabiliyormuş. Küfür gibi bir şey. Como taraftarı olsam isyan ederdim.Şaka gibi,100 milyon istenilecek bir oyuncu. Koydukları opsiyona bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt