Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardonun takımının belli olmasına son 3-4 gün

Su profesyonellesme herhalde bizim takimda hic olmayacak. 10+4 gibi sacma sapan kural varken Lemina ve Icardi ile sozlesme yapmak neyin aklidir? Hala her boka duygusal yaklasiyoruz. Gerci kural sinirsiz yabanci olsa gene Icardi ile sozlesme yenilemem. Hayir kurumu mu burasi? Sokaga atilacak paramiz yok.

Haluk'un haberine bek bakmamak lazım. İcardi'nin zaten para meselesi ile ilgili sorun çıkarmayacağı söyleniyordu, oynama garantisi tarzı bir şey olmaz. İcardi de kalmaz. Bu hafta resmi olarak sözleşme uzattı açıklaması gelmezse bir de kesin gitti gibi bile bakabiliriz bana göre.
inanmıyorum

5 Büyük ligde yabanci kurali varmi? Gelde yaris bunlarla. Cl kupasiymis :asd:

İcardi yedek kalmayı dert etmeyecekse kalmasında büyük sıkıntı görmüyorum ben. İcardi bu sene ölü haliyle 15 tane sıktı ligde doğru düzgün seon başı kampı yememesine rağmen az biraz toparlarsa yedek forvet olarak katkı sağlar gene ama Osimhenin arkasında beklemeyi kabullenmeli ki çift forvet gibi saçma sapan fantezilere bir daha girmeyelim.
Az biraz toparlar mı diye diye 3 yıl geçti

Ligde bile sırıtırken avrupada hiç oynatamıyosun niye devam edelim ki böyle biriyle

koskoca kulübün hocası başkanı bir tane futbolcudan çekiniyor sakınıyor yazıklar olsun

IMG_7171.webp

Sançez
Jakobs
Şalai/singodan biri
Toreyra
Lemina
Sara
Sane
Osi
İcardi

1 tane boşluk var ona da langı alırlar 10 numaraya yine malın biri gelir stoperde abdülle devam edilir götümüzden bıçaklanırız sonra da ağlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt