- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
yeni 10 odegard hadi h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solak 10 numara huaaaaayeni 10 odegard hadi h.o
inanmıyorumHaluk'un haberine bek bakmamak lazım. İcardi'nin zaten para meselesi ile ilgili sorun çıkarmayacağı söyleniyordu, oynama garantisi tarzı bir şey olmaz. İcardi de kalmaz. Bu hafta resmi olarak sözleşme uzattı açıklaması gelmezse bir de kesin gitti gibi bile bakabiliriz bana göre.

İlk defa doğru bir yorum yapmışsın.benim adimrim
Az biraz toparlar mı diye diye 3 yıl geçtiİcardi yedek kalmayı dert etmeyecekse kalmasında büyük sıkıntı görmüyorum ben. İcardi bu sene ölü haliyle 15 tane sıktı ligde doğru düzgün seon başı kampı yememesine rağmen az biraz toparlarsa yedek forvet olarak katkı sağlar gene ama Osimhenin arkasında beklemeyi kabullenmeli ki çift forvet gibi saçma sapan fantezilere bir daha girmeyelim.
Bizimkiler oyuncu göndermek ve satmak istemiyor benceBizimkiler 10+4'den şikayet ediyorsa kural net gelmeli belki böylelikle yine düşeş atar doğruyu buluruz.
Zaten sorun burada profesyonellikten iş çıktı arkadaşlık, dostluk, duygusallığa dönüyor doğru düşünemiyorlar.Bizimkiler oyuncu göndermek ve satmak istemiyor bence
İlk defa doğru bir yorum yapmışsın.
Icardi giderse bi de forvet mi arayıp bulacağız kim uğraşacak simdi diyorlar galiba.Bizimkiler oyuncu göndermek ve satmak istemiyor bence
Bizimkiler oyuncu göndermek ve satmak istemiyor bence