Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.600
- 91.732
- 5.093
İşyerinde nöbet takip etmek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi bizde olduğu süreçte kampa zamanında katıldı hep.Isin komik tarafi, Icardinin fanboylari yeni sözlesmeyi aldiginda gelecek sezona odaklanip cok formda hazirlik kampina gelecek diye kendilerini kandiriyordur. Daha gercekci senaryo... Icardi hem tatilini bir kac gün uzatacak, hem daha kilolu hali ile kampa gelecek.
Lang > brandt
Fenerli yavDiger alternatif bundan iyi degil ama, Basar Onal'i kastediyorum ama daha ucuz olacagi kesin.
Bu arada neymis o iddialar yav merak ettim@Nedim Burul
Bugün sporunu yaptın mı?rte icardiden daha fit duruyor fotolarda
Yani cocuk degersiz hissediyor daha once yasanan senaryolar gibi, soruyordur ediyordur gidenlere...
Tutsun tutmasin, faydalinolsun olmasin bu ayriama genc oyuncularin gitmeye sartlanmasi cok negatif bana gore.
Bana gore kimse kotu adam olmak istemiyor icardiye karsi, bu is kenarda duruo yabanci kurali 10 dan 12 ye tekrar revize edilirse kalacak demektir. O olmazsa pek imkanli degil kalmasi, denklem tutmuyor ya da fazla zorluyor.Mauro Icardi, tatilden döndükten sonra evet ya da hayır diyecek. (Haluk)
Fanatik degilse cok buyuk problem olmazFenerli yav
Ben sorunun o oldugunu sanmiyorum, inanmiyorlar hic sans alacaklarina - temel problem burada.Abi bunlar kendine ne saniyor?
kolay mi ilk 11'de oynamak
O kadarda degil Mason yav, ben de ayrilmali uzatilmamali diyorumda Wanda hakliymis demek biraz agir yahuHani bu kızlarını çok özlüyordu
özleyen adam ilk uçakla arjantine gider
hatunuyla bali yapacak bu çok belli
WANDA haklıymış!
Oyleyse zaten sorun yok ama o durumda kulup niye kal kiralaylim desin ki? Hic ugrasmaz gule gule der.valla genç topçuların önünde çok fazla örnek var Cafercan'lar vs.
Hepsi gençliğin verdiği tecrübesizlikle sağa sola suç atıp bahane bulurken, belli bi yaşa geldikten sonra -yani geçmişe bakıp düşünebilme olgunluğunda- hepsinin ağzından çıkan ortak laf "daha çok çalışırdım, kendime özel antrenör tutardım" gibi laflar oluyor.
Gökdeniz'in geçen seneki fiziğiyle bu seneki fiziği arasında 1 gr fark yok. Mentalite = her şey. Bu imkanlara sahip bir çocuğun makine gibi çalışması lazım. Ama öyle değil belli ki. Ben sana söyleyeyim, muhtemelen antrenmandan antrenmana top oynayan, boş vakitlerinde full valorant-cs go takılan bir hayatı var.
Aga sen iyi misin? Suna kendin bile inanmadigin o kadar belli ki bari arkasinda durmayacagin seyleri yazma.Koca bir ülke wandayı tutup icardiden nefret ediyor
belli ki bizim gözden kaçırdığımız bir nokta varmış
bir kadın tüm milleti kandıramaz
yavaş yavaş çıkıyor ortaya!
o çoktan bitti şu an yeni fb yüzyılının ilk günlerindeyizÇıkan haberlere bakınca Gs yüzyılı bitiyor gibi bir his var bende.
Avrupa falan hikaye, sadece kadro kalitesiyle ileriye gidemeyiz bu net bir gerçek. Herkes adam alıp ileri turlara gitme peşinde, öyle bir dünya yok.Bu arada 10+4 genel anlamda rezalet bir kural, ama diyelim inat edildi, siz misiniz askiya alan diye salak bir tavirla tuttular kurali...
Bizim ligde isimiz kolaylasir acikcasi. Cunku zaten sabit kadroyu seviyor hoca.
Ama avrupa icin kadron net zayiflar, alternariflerin kalitesizlesir. O acidan hic bir mantigi yok.