Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 yildir üyeyim 11 yildir trans takip ederim o sene bu sene abi hissediyorum.

Dursun cildiracak bence bu yil kendinden gececek hepimiz orgazm olacagiz

Ben arkama yaslandım, çerezimi hazırladım. Bu transfer dönemi henüz başkanı, hocası belli olmayan FB’nin nasıl kolpa çevirerek kadroyu boşaltmaya çalışacağını seyredeceğim. 12-13 oyuncu göndermeleri lazım ki adam akıllı transfer yapmaları lazım

40 yıldır bu şikecileri izliyorum her sene batacaklar ama bi bok olduğu yok yine birşeyleri kılıfına uydururlar. Sadece kerem genduzi ve kanteye 200 m euro para gömdüler toplamda belki daha faZladır varın siz düşünün diğer nene mene şerif saymadım bile.

Icardi mi kaldi yav? Adam suanki durumda ancak ücüncü forvet olmali, cok saglam bir yerli forvet alamiyacaksan sirf üc yabanci hakkini forvet icin kullanamazsin. Icardi bence 5 milyondan az istemez, birakin gitsin hic bir avrupa takimi bu parayi kendisine vermez. Forvet aliyorsan U23 kurali icin cok saglam bir genc kirala avrupa devlerinden, birde yerli forvet bul yeterli.

Yav tövbe estf. İcardi olmazsa Marmoush gelecekmiş. Bu kadar kötü yönetime üst üste 4 kez şampiyon olmak dünyanın en büyük başarısı

Bu kayserinin lig tescil edilmesin şaklabanlığı ne? Konuyu bi de mehmet bahçeliye götürmüşler

Ciddi ciddi 10+4 kuralında Lemina 'nın kaldığını düşünürsek hiçbir oyuncuyu satmadığımız durumda 22 yaş üstü 1 tane oyuncu alma kontenjanımız var ama biz o kontenjan için Icardi ile sözleşme uzatılacak mı diye tartışıyoruz

Stoper, Sağ Bek, Orta Saha, 10 Numara, Kanat ve Forvet transferine ihtiyacımız var haydi bunları 22 yaşında Şampiyonlar Ligi seviyesinde oyuncular ile doldurun bakalım

2 tane 23 yaş altı ne olacağı belirsiz adama epey para dökecez, sırf icardi ve lemina kalsın diye. Seneye 3. Olursak şaşmamak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt