Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziksel olarak takımın en güçsüz duruma gelmiş oyuncusuna yıllık 5 milyon euro vermek aptallıktan başka bir şey değil. Bu vefa lafı da dünyanın en saçma argümanı.Patronlar üç kuruşa çalıştırdığı işçiyi kapının önüne koyduğunda hayatın doğal akışıymış gibi kimsenin umurunda olmuyor .Yıllık 10 milyon euro alıp ,istediği zaman Arjantin'e oraya buraya uçan adamın performansı bitince başka adam alınır diyorsun ,vefasızlık oluyor

Bence daha fazla olacak ama senin dediğin gibi olsun

100 milyon euro paran var icardiyle micardiyle devam mı edersin,para olmasa bile etmezsin
İnsallah istedigimiz transfer butcesi vardir ama o paralar varsa zaten +4 kuralina bile super adamlar alinabilir.İcardi sozlesme muhabbeti beni dusunceye itiyor.

Icardi'nin forma garantisi istediği doğru mu? Gelmişsin 33 yaşına bu saatten sonra Avrupa futbolunda yedek olursun anca.

Takımda doymuş oyuncular var, miadını dolduranlar var, bu seneyi güç bela atlattık ama aynı kadro ve mantıkla seneye öyle olmaz eminim, değişim de omurgayı koruyup takım kalitesini düşürmeyecek şekilde yapılmalı. Her anlamda çok önemli sonuçları olacak bir transfer dönemi yaşayacağız bakalım doğru hamleleri yapabileceklermi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok iyi bir örnek değil

real bu adamları gidince çorbaya döndü ve kimse kulübün ağırlığının farkında değil

ha bizim olaya da uymuyor zira bizim kaptanımız sahaya çıkamıyor ve ayrıca bence şu an takımın kaptanı apo

Çok büyük yeniliklere girişmezsek 5/5 kolay olmaz.

Takımda olmaması gereken en az 12-13 isim tekte sayarım büyük takıma yakışmayacak cinsten hareket ediyoruz.

Ligi alıyor olabiliriz fakat 4 senede 1 tane süper kupa(fener çekildi) + 1 tane Türkiye kupasının olmasıda ciddi başarısızlıktır. Hem fener hem beşiktaş'a karşı hiçbir varlık gösteremeden kupa verdik üstüne Karagümrük ve Gençlerbirliği gibi takımlara iç sahada kupaya 1 adım yaklaşacağımız yerde turu verdik.

23/24 sezonu fener maçında beraberlik şampiyon yaparken 10 kişi karşısında onu bile yapamadık yetmedi bu sene Samsunspor deplasmanında yensek şampiyonken 0-1 öne geçtiğimiz maçı 4'lük bitirdik, Juventus ve Liverpool deplasmanlarında oynanan futbol ortada yani bu gidişle winnerlık olayımız çöp olacak taraftarın bile normalde bu takım 8 puan gerideyken şampiyon oluruz hislerinden şimdi acaba 7 puandan verirmiyiz hissiyatının oluşmasına sebep oluyor.

Hiç aması yok çok ciddi yenilik lazım yapamazsak başarıyı kalıcı hale getiremeyiz.

5/5 yapma ihtimali en az 13'ncü bitirmiş takımın sonraki sene şampiyon olma ihtimali kadar zor olacak çünkü ilk defa başarılacak bir olay en az ilk şampiyonluğu yaşamak kadar stresli ve baskılı olacak.

Ben de kadronun büyük değişim geçirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kolay değil. Sözleşmeler + yabancı kuralı elimizi zayıflatıyor.

Yabancı sınırı olmasa bile Icardi ile devam edilmemeli ciddi manada Türkiye kupası maçlarında bile 11 olması mümkün değil. Icardi'ye gayet güzel vefa gösterildi çünkü neredeyse 1 yıl sakattı sonrasında da 1 yıl fazla kiloyla takımda devam etti. Bu süreçte yollar ayrılsa kimse neden ayrıldı demezdi şu aşamada Icardi ile devam etmek önümüzdeki sezon planlaması için çok büyük bir kısıtlama olur umarım bu işi yapmaz yönetim.

İyi ve güçlü bir kadro kuramazsak Aziz Yıldırım'ı efsane yaparız. Geldi, şampiyon oldu, Galatasaray'ı yıktı derler; bir 3 yıl daha izleriz bize saldırmasını.

TR altyapılı oyunculara ağırlık vermemiz lazım bence. Yusuf Akçiçek'i biz alalım mesela fb geri almadan.

Kontenjanı etkilenmediği için Aral ve Batrakov şimdiden alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt