Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası Svanberg'i az daha kazık olarak sokuyorlardı eğer bu gelse kazanacağımız maçlarıda verirmişiz. :asd:
1779189117424.webp

Geçen sene dediğin bu sezon olm yav hala manipüle etme üyeleri. Bu sezon CL parası aldın bu sene 150'e yakın para harcadın. Seneye de durum benzer olacak diyebiliriz.
Bu sezon bittiği için geçen sene oldu artık bunun da konuyla ilgisi yok bu sene/gelecek sene transfer bütçesi yine 150-200 den aşağı olmayacak konunun özü bu

hiçbir oyuncumuza dokunmayıp saradan para kazansak ve icardiden uzatmasak 2 tanesi yaş sınırı olmadan 3 tanesi de 23 yaş aştı 5 yabancı oyuncu alabiliyoruz ki daha iyi yerlileri almamız gerektiğini söylemiyorum bile

bu abartıldığı kadar büyük bir sorun değil planlama açısından

hoca maalesef klasik bir türk hocası olarak önce bahanelerle hareket ettiği için ve duysusal davrandığı için taraftar da bu kaosa kapıldı

23 yaş altı çok abartılan bir sınır yav

18-20 değil 23

bir zahmet iki tane iyi 23 yaşında adam da alaiblin ve hoca da bir zahmet oynatabilsin

Bu sezon bittiği için geçen sene oldu artık bunun da konuyla ilgisi yok bu sene/gelecek sene transfer bütçesi yine 150-200 den aşağı olmayacak konunun özü bu
CL geliri olmadan 150 verdik dediğin için düzeltme yaptım çünkü yaz döneminde transfer planlamasını yaparken önümüzdeki sezonun gelirleri az çok belli olduğu ve CL'ye katıldığımızdan dolayı hesap yapıldığı için yapıldı o harcama. Yani o CL geliri belliydi.

Neyse evet bu yaz yine 100-150 vereceğiz gibi zaten gelirler yükseliyor, önemli olan doğru oyuncular getirilsin.

He bu arada City ve Real'in bütçesi bizimkinin üç mislisi olduğunu söyleyim yine 😅

hiçbir oyuncumuza dokunmayıp saradan para kazansak ve icardiden uzatmasak 2 tanesi yaş sınırı olmadan 3 tanesi de 23 yaş aştı 5 yabancı oyuncu alabiliyoruz ki daha iyi yerlileri almamız gerektiğini söylemiyorum bile

bu abartıldığı kadar büyük bir sorun değil planlama açısından

hoca maalesef klasik bir türk hocası olarak önce bahanelerle hareket ettiği için ve duysusal davrandığı için taraftar da bu kaosa kapıldı

23 yaş altı çok abartılan bir sınır yav

18-20 değil 23

bir zahmet iki tane iyi 23 yaşında adam da alaiblin ve hoca da bir zahmet oynatabilsin
@Deniz Zorlu lütfen barinin hesabından çıkar mısın dostum?

Sara 25
Zaniolo 10
Nelsson 4
Jelert 4
Frankowski 2.25(1 yıl kiralama opsiyonu)

Düz hesap 45 m euro gelir elde edebiliriz, Barış'ın gidebileceği senaryoda 45 + 30/35 = 80 m euro olur, 100 m euro civarı bizim bonservis harcama durumumuz varsa 180-200 civarını zorlarız.

Şu paraya fena olmayan bir takım kurulabilir gibi geliyor.

Sara 25
Zaniolo 10
Nelsson 4
Jelert 4
Frankowski 2.25(1 yıl kiralama opsiyonu)

Düz hesap 45 m euro gelir elde edebiliriz, Barış'ın gidebileceği senaryoda 45 + 30/35 = 80 m euro olur, 100 m euro civarı bizim bonservis harcama durumumuz varsa 180-200 civarını zorlarız.

Şu paraya fena olmayan bir takım kurulabilir gibi geliyor.
Umudum Zaniolo için 10 ise konuşulan rakamlar gitmesin Zaniolo ayarında birini 10 a bulmak imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt