Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürpriz ayrılık beklentim Torreira
Sara'nın da satışı gündemde iken komple yeni bir orta sahaya geçelim
Juve de cl ye kalamayacak yeni sezonda
Bütün orta sahalarına sulanmak lazım :berkan:

Vedat Muriqi felan bizim isimizi gormez.Sampiyonlar ligi icin Osimhenin arkasina veya beraber oynayacak biri olmasi lazim.David Promise gibi.Muriqi felan İcardi nin kramponlarini tasiyamaz.
Emrem en azından rakip sahada top tutar Icardi de o da yok. Bu arada Osimhen de de top tutma özelliği yok, gereken maçlarda çift forvette 2. Forvetin Muriqi gibi topu ayağında tutabilme özelliği olması lazım.

lemina'yı tutmakta niye ısrarcıyız
dakikası kısıtlı olacak. üst üste maç çıkarmakta zorlandığını biliyoruz
hem yabancı sınırından şikayet ediyoruz hem de bir kontenjanı sürekli oynatamayacağımızı bildiğimiz adama harcıyoruz
saçma değil mi

Vedat Muriqi felan bizim isimizi gormez.Sampiyonlar ligi icin Osimhenin arkasina veya beraber oynayacak biri olmasi lazim.David Promise gibi.Muriqi felan İcardi nin kramponlarini tasiyamaz.
belçika liginde yürüsen 10 gol atıyorsun rengim promise dediğin adam 9 gol atabilmiş
muriqi la ligada mbappeden sonra en çok gol atan 2.isim 22 golle üstelik mallorca gibi küme düşen bir takımda nasıl biri işimizi görürken la liga gol krallığıında 2.olan herif işimizi görmüyor cidden merak ettim :D

Torreira'nın yerini doldurmak kolay değil ama dikiş tutmaz artık bence çok kötü sezon da geçirdi, bize uzun boylu hareketli biri lazım o bölgeye, bir tık hareketli bir orta saha karşısında olunca Torreira'nın çok kolay geçiş yiyoruz, clde başarı istiyorsak Thuram gibi oyunculara gidilmeli

Sara bonuslarla birlikte 40dan asagi satilmamali.

hem yabancı sınırından şikayet ediyoruz hem de bir kontenjanı sürekli oynatamayacağımızı bildiğimiz adama harcıyoruz
saçma değil mi
Muztafam adam %99 kalacam diyor, sözleşme yapılmıştır bile. Bizimkiler yabancı kuralı vs bakmadan kara düzen takılıyor yine.

Emrem en azından rakip sahada top tutar Icardi de o da yok. Bu arada Osimhen de de top tutma özelliği yok, gereken maçlarda çift forvette 2. Forvetin Muriqi gibi topu ayağında tutabilme özelliği olması lazım.
Oylede yas durumu bizi zora sokuyor.Dikine calim atabilen forvet bulmak gerekiyor renkdas.Sampiyonlar ligiyse hedef yas kriterine uygun forvet tercihimiz olmasi lazim.Ozellikle pres yapabilen oyuncu bakmamiz lazim.Yabanci kriterini unutmamak lazim.

sara
torreira
sallai
icardi

bunlar ayrılır 4 tane yabancı alırız

camavinga
van dijk
muriqi
10 no

rtaş valla bizim maçta da izledik hani kırmızı görmesi gerekirken herif bir de gol falan attı da hayatımda gördüğüm en kötü forvetlerden falandır o boyla kafa topu bile alamadı sindi durdu yani ayakta bile zor duran bir herif baya rezil bir oyuncu yav

vedat'ın adı barca ile bile anılıyor

sırf Trden gitti diye önyargı var kendisine klasik

aynı tipler zamanında vedat yerine falcao geldi diye halaya kalkmıştır muhtemelen

hayvanlar gibi forvet 2 yıl daha oynar

saçma değil mi
Suanki yabanci kural ile sacma. Serbest olsa kural iyi backup olur.

Oylede yas durumu bizi zora sokuyor.Dikine calim atabilen forvet bulmak gerekiyor renkdas.Sampiyonlar ligiyse hedef yas kriterine uygun forvet tercihimiz olmasi lazim.Ozellikle pres yapabilen oyuncu bakmamiz lazim.Yabanci kriterini unutmamak lazim.
Abi Osi sağlıklı ise bütün maçlar 90 dakika o oynayacak zaten, lig için ise oyunu rakip sahaya yıkmak için Muriqi gibi adamlar lazım.

belçika liginde yürüsen 10 gol atıyorsun rengim promise dediğin adam 9 gol atabilmiş
muriqi la ligada mbappeden sonra en çok gol atan 2.isim 22 golle üstelik mallorca gibi küme düşen bir takımda nasıl biri işimizi görürken la liga gol krallığıında 2.olan herif işimizi görmüyor cidden merak ettim :D
Bu sene 15 gecen sezon 24-25 gol atmis tum kulvarlarda renkdas.Muriqinin iyi sezon gecirdigini biliyorum ama ben bizde o katkiyi verecegine hic inanmiyorum.İcardi de mesela bizde yuruyerek 15 gol atti ama bize oyun icinde can verecek oyuncular lazim

Artık scout ekibine ve hocaya güvenmek istiyorum. Sadece atletik ama ayağı tahta oyuncular ile ilerleyemeyiz. Ayağı iyi kağnı gibilerle de olmaz. Bilmiyorlarsa bilene sorsunlar. Ne bileyim işte Mertens'i filan ekibe alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt