- 20 Ağustos 2017
- 24.051
- 16.358
- 1.838
Osimhen, Icardi gibi isimler degilse menajer onerilerinden biktim. Buyuk klup dedigin kendi topcusunu bulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu insanlar mal cengizciğim mutlu olmayı bilmiyorlar cl finalini penaltılarda kazansak niye normal sürede bitmedi diye ağlarlar bu kez sonu yok bu işinAvrupa'da rezil olduk yazacak kadar geri zekalı olmayı nasıl beceriyorlar acaba
ciddi ciddi ardaya istiyorlar tinerciler
Ciddiyet ulan!!!
ewtKocakafamı
Aykutum yedeklerden mi yoksa komple miİcardi girecek gibi
Keramettin abi çok yetenekli diyince kıskandı burdakilerBiraz geriden geliyorum ama bu Brandt'in götü niye bu kadar trending oldu GSC'de?
Ciddiyet ulan!!!
Ferhat Güzel Samantha Fox,a canlı yayında ğiss you demişti,Keramettin abi çok yetenekli diyince kıskandı burdakiler
Sarışın ve yakışıklı ya
Okan Bayulgenle Televizyon makinasinda miFerhat Güzel Samantha Fox,a canlı yayında ğiss you demişti,
kadın dudağından öpmüştü Ferhatı , izledinmi onu Sergen
Abin 3 ay önce önermişti. Şahsımı ne zaman onore edeceksin?Keramettin abi çok yetenekli diyince kıskandı burdakiler
Sarışın ve yakışıklı ya
Yok bi sabah programiydi , kadın mundar olduğu için tamamen kaldırılmış heryerdenOkan Bayulgenle Televizyon makinasinda mi
Nostaljiye bakarken görmüş olabilirim