- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
daha mayısın ortasındayız ağustos sonuna çok var lanet olsun böyle işe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim icin agustos sonu basliyorTransfer donemi ne zaman başlıyor.. açıklanmadı mi
Rengim yine net bir cevap verememişsinuğur uçar-çorum
Gidemez dostum gidemez yerine adamda bulamayiz her yer bir anda değişmezoynadıgı tum maclarda saranın gerisinde koşuda
gidecek dostum gidecek galatasaray ciftlik degil
Nedimim 50 verirsek sadece elde değil başka bir yerimizde de patlayabilircamavinga'ya 50 veren keriz kulübun elinde patlar dümdüz topçu fransada eline atsan camavinga bulursun
O esnada Dursun ile Hocarastgele adam almayalım
sırf yetenkli diye sırf cityde diye adam almayalım
tarihimizdeki en büyük kırılmalardan birini yaşayabiliriz
level atlama zamanı.. bu yıldan itibaren avrupada belki psg city real bayern olmayacağız hemen ama atletico, dortmund seviyelerine kendimizi yerleştirmek için bir fırsat var önümüzde
rastgele adam almayın, doğru planlama yapın, kaliteli türkleri mutlaka yoklayın ve 10 numaraya bir tane takımı yönelendirecek yeni hagi alın
En az risk barındıran komple paket bir orta saha cuk diye oturur fakat gelir mi ? Sanmamismi çıkanlar arasında en çok beğendiğim Reijnders
Muradım transfersizlikten çıldırdık ne çekilmesi gerekiyorsa çekilsin artıkReelden ibrahimi çekmek gerekiyor
neyini beğendiniz Melih Bey?ismi çıkanlar arasında en çok beğendiğim Reijnders
Hincapienin donunun çekilmesini bekliyorum AzizimMuradım transfersizlikten çıldırdık ne çekilmesi gerekiyorsa çekilsin artık![]()