- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.930
- 4.608
Sonra çıkıyor 10+4 bizi zorluyor diyor ya gülme geliyor. Bu kuralı istemeyen icardi ile devam etmez.Forumda bugüne kadar hiç sövmedim
İcardiyle sözleşme uzatırlarsa çok pis sövecem bu da benim sözüm olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra çıkıyor 10+4 bizi zorluyor diyor ya gülme geliyor. Bu kuralı istemeyen icardi ile devam etmez.Forumda bugüne kadar hiç sövmedim
İcardiyle sözleşme uzatırlarsa çok pis sövecem bu da benim sözüm olsun
Bu ne hocam satarken bir milyoncu gibi davranmissinsat: sançez (10m), sara(18m), jacobs(8m), bay(25m), bardakçı (2m), = 63m
al: frenkie de jong (35m)+ alex scott (50m) + nathan collins(18m) + buongiorno (30m) + julian ryerson(20m) + nathaniel brown (30m) = 183m
takiben
oldu da bitti maşallah deriz
Enigma makinesinde bile boyle kodlama yoktu bence.MAuro İcardi
Vİctor osimhen
Targutay söver buluruz birinioguzhan icardici
Ben size don getiririm
daha kötüsüne verdiler 25top kontrol edemeyen herife kimse öyle paralar vermior heis 25'e alıcı çıkarsa şanslıyız bence
satabiliriz artık inş
@Hüsnü Ayabakan in üstüne tanimamTargutay söver buluruz birini
Bunu bizim transfer ekibi de bilmiyordur şuanBizim transfer bütçemiz ne kadar acaba. Çok merak ediyorum. Ona göre kadro kurabiliriz.

O da antiikardicilerdenMelih sönmez geldi tatlar kaçtı iyi geceler
Ben brandti bildim bileli çalışkan asker efendi rolünde reis sahadabununla ryerson paket haline şe'edelim
Yazılan çizilen oyunculara bakarsak en az 150-200 milyon filan olması gerekiyor.Bunu bizim transfer ekibi de bilmiyordur şuan![]()