Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav sen kendi değerini yaratmak zo run da sın.

Sömürge ülkesi veya dünyanın 5 büyük liginden biri olmadığımıza göre de bunun için önce kendi yerli topçuna, ardından senin büyüklüğünü bilen ve sıçrama yapmak için sana gelmeye can atacak komşu ülke topçularına bakacaksın.

Fransa'da genç yetenek kaynıyor. Kaynar tabii sömürge ülkesi. Belçika'da genç yetenekli oyuncu bulduk bize gelmek yerine PL'de küme düşme hattındaki takıma gitti. Gider tabii orası PL.

Sen önce kendi malına kendi değerine sahip çıkacaksın, bak sezon bitti Uğurcan diyoruz, Barış diyoruz, Abdülkerim diyoruz, Yunus diyoruz. Sen bi Barış daha yetiştirmeye çalışacaksın, Abdülkerim gibi 2. ligden bi stoper daha bulabilir miyim diye bakacaksın.

Aklı başında bi yönetim olsa Kerem'den en az 25 milyon euro kazanmıştı bakınız Benfica. Kimilerinize göre Barış'a 25 gelse hemen satar. Elalemin takımında olsa Barış'ı şu an 40'tan aşağı alamazsın.

Aynı zamanda genç yetenekli yabancı buldun diyelim, ya fayda göreceğin süre maks 1.5 yıl iddia ediyorum. Sonra geliyor zaten büyük bir takım senden koparıp götürüyor. 40 yılın başı oyuncu buldun onu da maks 1.5 sene oynatabiliyorsun. Yav biz Rennes miyiz niye satmak zorundayız hemen. Çünkü adamın umrunda değil Galatasaray Türkiye vs, fırsatını bulmuş gidiyor. Ama yerli topçu için böyle değil bu durum.

Hocam birşey sorabilirmiyim , o senin ofans isteğini sol yada sağ kanatların yapmakla yükümlü değil mi? Sen sağbekten bunu nasıl isteyebilirsin.Sağ bekin önceliği savunma yapmak değilmi? Her ikisini 4x4 lük yapan bulursak eyvallah.Ama ne zaman ofansif sağ bek aldık resmen patladık. Sağ bek sağ beklik yapmalı.

Hucum katkisini ozellikle belirtme sebebim Sallainin orjinalinde kanat oyuncusu olmasi.. Devsirme bir bek eren kadar bile isabetli orta acamiyor

Mauro Icardi'nin menajeri Galatasaray'ın teklifini reddetti ve anlaşma sağlanamadı. (Murat Özbostan)
Teklif: 5.5 M€

Olay para vb. değil, daha fazla oynamakla alakalı. Sözleşme uzatılacak olsa bu hafta biterdi bu iş. Sözleşme uzatma olmayacak ama bakın uğraştık işleri var taraftar tepkisi olmasın diye. Benim tahminim bu.

Tesbih reis deniz sence 3. Forvet olarak gelir mi bu 2linin arkasına
Sence açık açık 3. alternatif olacan mı diyecez adama cafer

Gel osimhenin hemen ardında sen varsın diyecez sonra transferi sezonu kapanmaya yakın patt diye vedat muriçi açıklayacaz, kafanı çalıştır

Ya da 3 santrafor oynayacaz deyip kandıracaz bu kadar basit

Hucum katkisini ozellikle belirtme sebebim Sallainin orjinalinde kanat oyuncusu olmasi.. Devsirme bir bek eren kadar bile isabetli orta acamiyor
Onda hemfikiriz.Lakin kanat oyuncularından beklentilerimizi ofansif anlamda beklere yüklememiz ve bu doğrultuda bakmamız bana yanlış geliyor.Onu anlatmak istedim.Bek in önceliği gelecek kanat akınlarını kesme olmalı.Sonra stoperler günah keçisi kesiliyor.

Yav yaz boyunca "icardi uzatacak mi uzatmayacak mi" dramasini hic cekemem, hemen bitsin bu is. Herkes yoluna.

Icardi olayi sonuclandi bence ama etkilesim patlamasi yasaniyor.

Adam serbest kalacak, kontrat isini bitirmeden tatile vs gitmezdi acikcasi.

Olay para vb. değil, daha fazla oynamakla alakalı. Sözleşme uzatılacak olsa bu hafta biterdi bu iş. Sözleşme uzatma olmayacak ama bakın uğraştık işleri var taraftar tepkisi olmasın diye. Benim tahminim bu.

Ozaman Dursun basgana şapka çıkartırım. Sneijderi tam zamanında yollamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt