Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bizimkilerin aklında ilk 11'e u23 almak var mı yoksa daha önümüzü kestiler diye ağlayacaklar mı?

Okan Hoca buradaki rahatı bırakıp biyere gitmez. Galatasaray şuan elit takımlar hariç diğer kulüplerden iyi imkanlar sunuyor neden gitsin yav?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Okan Hoca'nın bir yerlere gidebilmesi ihtimalinden çok , bizim Okan Hocanın gitmesiyle ne hale bürünecek olmamız daha çok düşündürüyor. Okan Hocasız çok daha mükemmel top oynayabilir miyiz yoksa çok daha kötü durumlara mı düşeriz. Bekleyip görmekten başka çare yok. Kimileri tef çalıp göndermek istiyor ama önünü arkasını hiç düşünmüyorlar.

at sahibine göre kişner
yaz kampından sonra singo

1779287076706.webp

Okan Hoca'nın bir yerlere gidebilmesi ihtimalinden çok , bizim Okan Hocanın gitmesiyle ne hale bürünecek olmamız daha çok düşündürüyor. Okan Hocasız çok daha mükemmel top oynayabilir miyiz yoksa çok daha kötü durumlara mı düşeriz. Bekleyip görmekten başka çare yok. Kimileri tef çalıp göndermek istiyor ama önünü arkasını hiç düşünmüyorlar.
Bora dostum bazen maç içi yükselip istifa falan yazıyoruz yalan değil bende yazdım ama 4 sene üst üste ligi alan hocayı gönderebilecek maça kimsede yok. Avrupa için kısıtlı donanımı var teknik ekibini günceller biraz daha gelişimi kovalarsa bi 4 daha yapamaması için sebep yok gibi. Allah var bu süreçte onun en buyuk şansı Erden Timur ile başlamaktı. Maddi imkanlarında pik yaptığı döneme denk geldi. Cengiz başkanla falan başlasa muhtemelen yerdik şimdi Okan hocayı

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

İngiliz alman fransiz ligi aliyor hocam..
Alan takımlar hangi takımlar? Şampiyonluğa mı oynuyorlar? Benim derdim burada yaşları değil. Şampiyonluğa oynayacak takımın defans ve orta sahasının belirli bir teknik kapasitenin üstünde olması lazım. Ugarte- Yirenkyi orta sahası şampiyonluğa nasıl oynasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt