Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe gundal kim bilen var mi bizim altyapida nothingham falan takip ediyor diye haber okudum dogru mudur bilemeyiz tabi.

Onyedika 'nın 1 sene sözleşmesi kalmış, alternatifler arasında kesinlikle adı geçecektir, aslında Brahim Díaz 'ın da 1 yıl sözleşmesi kalmış Real Madrid 'den ayrılacaksa tam bizim aradığımız adam olabilir. Dar alanı çok iyi oynar, tekniği/yeteneği iyidir her iki ayağını da etkili kullanır

Bir de bu kural varken sağ bekte Sallai veya Singo 'dan birini tercih edip yedeğine her ne kadar çok beğenmesem de Zeki Çelik hamlesi çok mantıklı geliyor bana. Sözleşmesi bitiyor Abdülkerim, Uğurcan, Yunus, Barış ve Eren ile birlikte 6. yerli olarak elimizi çok rahatlatır gibi geliyor

Onyedika 'nın 1 sene sözleşmesi kalmış, alternatifler arasında kesinlikle adı geçecektir, aslında Brahim Díaz 'ın da 1 yıl sözleşmesi kalmış Real Madrid 'den ayrılacaksa tam bizim aradığımız adam olabilir. Dar alanı çok iyi oynar, tekniği/yeteneği iyidir her iki ayağını da etkili kullanır
Hocam aleksandar stankovic onyedika yi kesti orda galiba. Bari ona talip olalım

Bu sene 13. Olup seneye keltosu cekiyoruz

Hocam aleksandar stankovic onyedika yi kesti orda galiba. Bari ona talip olalım
Onyedika Ekim ayında bir sakatlık yaşamış bir de Aralık ayında Afrika Kupası nedeniyle maç kaçırmış onun haricinde sürekli oynamış sanırım. Son maçlarına baktım Onyedika ve Stankovic ikili orta saha olarak forma giymişler sürekli. Ama Şampiyonluk Play-Off maçlarında haklısın Onyedika kesik yemiş Stankovic 'in yanında genelde Vetlesen diye biri oynamış

Keşke o mevki için Pape Gueye & Ugarte gibi çok daha iyileri alınsa ama Onyedika 'da alternatif olabilir. Hoş Lemina ile sözleşme uzattıysak o mevkiye adam göndermeden 23 yaş üstü oyuncu almamız çok zor gibi geliyor

Hatay'dayken 2-3'e almadigimiz topcuya iki sene sonra 15 vermek icin Dursun sabirsizlaniyordur.

Yeni nesil Mehmet Batdal'a neden 15 veriyoruz.

Bir de biz şeyi karıştırıyoruz bu sene için yabancı kuralı 12+2 'de 2003 ve sonrası doğumlu oyuncular için geçerliyken 2002 yılına çekilmişti, şimdi bu sene için 2004 ve sonrası doğumlu oyuncular olmak üzere 10+4 yabancı kuralından bahsediliyor. bu aslında 21-22 yaşındaki oyuncular ile Şampiyonlar Ligi seviyesinde mücadele etmemizi gerektiriyor.

Ve biz hala Icardi ve Lemina ile sözleşme uzatmaktan bahsediyoruz, böyle bir durumda ilk 11 için stoper, orta saha, 10 numara transferiyle birlikte yedek için kanat ve forvet transferimizin de 21-22 yaşındaki oyunculardan oluşacağını gösteriyor. Bana kalırsa bu yaş grubunda istediğimiz seviyede hazır hiçbir oyuncuyu getiremeyiz. Yine gider ya Nhaga gibi ya tutarsa transferi yaparız ya da Asprilla gibi kiralık oyuncular ile çözmeye çalışırız

Bakalım bizim teknik ekip ve yönetim İcardi ve Lemina üzülmesin diye 21-22 yaşında oyuncuları bulup getirebilecek mi?

Deniz zorlu sınırları zorlamıştır ve banlanmayı haketmiştir

tominayı burada zamanında en çok isteyenlerdendim

15-20e olursa neden olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt