- 17 Eylül 2018
- 20.749
- 23.594
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 az olmuş ya 30 falan isteyin yedek forvetiniz için. Şununla uğraşacaklarına ali habeşoğlu'na gitseler hem daha potansiyelli hem de daha ucuz.
sara'yı satıp bedava rabiot niye almıyoruzRabiot’nun anası gibi nöbet
Yönetimin yerinde olsam avrupa devlerin kapisina giderim, onlarin kadrolarina yer bulamayan genc yetenekleri kiralik getiririm. CL maclari önce bu gencleri lig maclarinda bol bol kullanirim ama bizim yönetimi az cok taniyorsam laf olsun diye oyuncu transferi ederler okan da onlara süre dahi vermezBir de biz şeyi karıştırıyoruz bu sene için yabancı kuralı 12+2 'de 2003 ve sonrası doğumlu oyuncular için geçerliyken 2002 yılına çekilmişti, şimdi bu sene için 2004 ve sonrası doğumlu oyuncular olmak üzere 10+4 yabancı kuralından bahsediliyor. bu aslında 21-22 yaşındaki oyuncular ile Şampiyonlar Ligi seviyesinde mücadele etmemizi gerektiriyor.
Ve biz hala Icardi ve Lemina ile sözleşme uzatmaktan bahsediyoruz, böyle bir durumda ilk 11 için stoper, orta saha, 10 numara transferiyle birlikte yedek için kanat ve forvet transferimizin de 21-22 yaşındaki oyunculardan oluşacağını gösteriyor. Bana kalırsa bu yaş grubunda istediğimiz seviyede hazır hiçbir oyuncuyu getiremeyiz. Yine gider ya Nhaga gibi ya tutarsa transferi yaparız ya da Asprilla gibi kiralık oyuncular ile çözmeye çalışırız
Bakalım bizim teknik ekip ve yönetim İcardi ve Lemina üzülmesin diye 21-22 yaşında oyuncuları bulup getirebilecek mi?
Bu sene kitabını yazıyoruzsimanskii
Hocam YouTube de gördüm. Melih şendil souluyordu. Ümit ozatta arkadan bögürüyordukaynak