Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.219
- 23.736
- 2.393
Sözleşmeli oyuncumuza küfür iması yapıldığı için raporladımİcardi şu an sözleşmeli oyuncumuz değil istediğimizi söyleyebiliyoruz dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmeli oyuncumuza küfür iması yapıldığı için raporladımİcardi şu an sözleşmeli oyuncumuz değil istediğimizi söyleyebiliyoruz dimi
iki boca macı izleyeyım mırıldanayımToreira kalmali da yasi ilerledikce daha cok para koparmak icin su sacmaliklara girmesi sinir bozucu.. Bunu ilk kez yapmiyor yaslanan topcuya daha cok para veren nadide kuluplerdeniz
Hoca şuan burhan can yayin yapıyor .Galatasaray kongre üyesi bi abimizin dediği maaş/başarı ortalamasında son 16 daki en kötü takım olduğumuzdan bahsediyor.bende dahil herkes takimin piyasa değeri/başarı diye baktık olaya ama doğrusu futbolcu maaşı/başarı daha doğru galiba.Bizim oyuncularin maaslari genelde o kadar yüksek oluyorki, belirli yasa geldiklerinden sonra sözlesmesinin son sezonuna girmek bence mantikli. Önceden uzatmak baya luzumsuz geliyor. Sözlesmenin süresi ne kadar az kalirsa, o kadar az kendini salma riski olur oyuncuda. Zaten bizde aldiklari maasin 2/3 zor alirlar Avrupada ve ondan yavas davranirsak bile fazla sorun olmaz. Bu piyasasi olan ve 23-26 yas arasi olan topcular icin gecerli degil. Ama 30a dogru gidenler icin bence mantikli bir davranis olur. Ve 30 yasina gelen oyuncuya bence en fazla zaten 2 senelik sözlesme vereceksin. Büyük takimlar bunu efsanelerinde bile uyguluyor.
Hocam formuna bir sey demem hadsizlik olur tabi ki ben isimden bagimsiz konuşuyorum kalkip Torreira ya laf mi edeyim sacmalayayim. Ben satis icin diyorum satilmali son senesi olan ya da yas vb oyuncular tatisilir kimisi satilabilir. fark etmez benim için isim. Siz bir genc oyuncuyu genelliyorsunuz ama siz ve sizin gibiler gibi olmayan avrupa ülkeleri takimlari ise aliyor . Genc olunca yetersiz olmuyordelirmelik olan nedir 4 senedir kulübün en istikrarlı oyuncusu ve TRde son 20-25 senenin en iyi 3-4 orta sahasından biri olan adamın yerine 20 yaşında bi velet koymamak mı