Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira kalmalı zaten. Orta saha olarak sadece o kalmalı. Lemina, İlkay vs... gitmeli. Gabriel Sara da iyi bir teklif gelirse satılmalı. Görüntü o ki defans tandemini yenileyemeyeceğiz. Bari orta saha tandemini yenileyelim, üstüne bir 10 numara çekelim. Torreira ve Nhaga rotasyonda olur iyi de olur. Ha Torreira kendisi gitmek istiyorsa da gidebilir. O vakit Lemina elde kalsın derim. Hem orta saha hem stoper için bir alternatif olarak kalır.

Icardi konusunda ise netim. Şu haliyle yeni sözleşme verilip takımda tutulması Galatasaray'a ihanet olur, sanmıyorum böyle bir hata yapılsın. Bizimkilerin endişesi de herhalde biz gönderirsek salıncak kardeşlere gider mi korkusu sanırım, bilemiyorum. Galatasaray kendisi ile sözleşme uzatmadı diye fbjk'ye gidecek tıynette biri ise gitsin zaten. En fazla 2. Tanju vakası olur ve silinir gider.

Toreira kalmali da yasi ilerledikce daha cok para koparmak icin su sacmaliklara girmesi sinir bozucu.. Bunu ilk kez yapmiyor yaslanan topcuya daha cok para veren nadide kuluplerdeniz

Icardi,sanchez ve torreira ile yollar ayrilmali

Torreira’nin bize katkilari cok oldu ama artik yoruldugunu düsünüyorum,devre arasinda zaten ayrilmak istedigine dair iddialar vardi

Sanchez de tottenham da oldugu gibi sakarliklarla dolu bir döneme girdi,onun pozisyonu icin de bir degisim gerekiyor

Toreira kalmali da yasi ilerledikce daha cok para koparmak icin su sacmaliklara girmesi sinir bozucu.. Bunu ilk kez yapmiyor yaslanan topcuya daha cok para veren nadide kuluplerdeniz
iki boca macı izleyeyım mırıldanayım

takımda tutabilmek icinde sözleşme uzatsınlar

sanchezde como olayında aynısını yaptı form durumu mevcut

Dursunun torunu istiyor diye icardi kalacaksa bu kulubu kapatalım

Bizim oyuncularin maaslari genelde o kadar yüksek oluyorki, belirli yasa geldiklerinden sonra sözlesmesinin son sezonuna girmek bence mantikli. Önceden uzatmak baya luzumsuz geliyor. Sözlesmenin süresi ne kadar az kalirsa, o kadar az kendini salma riski olur oyuncuda. Zaten bizde aldiklari maasin 2/3 zor alirlar Avrupada ve ondan yavas davranirsak bile fazla sorun olmaz. Bu piyasasi olan ve 23-26 yas arasi olan topcular icin gecerli degil. Ama 30a dogru gidenler icin bence mantikli bir davranis olur. Ve 30 yasina gelen oyuncuya bence en fazla zaten 2 senelik sözlesme vereceksin. Büyük takimlar bunu efsanelerinde bile uyguluyor.

Hiçbir oyuncumuza gelen bir teklif bulunmamaktadır

Bizim oyuncularin maaslari genelde o kadar yüksek oluyorki, belirli yasa geldiklerinden sonra sözlesmesinin son sezonuna girmek bence mantikli. Önceden uzatmak baya luzumsuz geliyor. Sözlesmenin süresi ne kadar az kalirsa, o kadar az kendini salma riski olur oyuncuda. Zaten bizde aldiklari maasin 2/3 zor alirlar Avrupada ve ondan yavas davranirsak bile fazla sorun olmaz. Bu piyasasi olan ve 23-26 yas arasi olan topcular icin gecerli degil. Ama 30a dogru gidenler icin bence mantikli bir davranis olur. Ve 30 yasina gelen oyuncuya bence en fazla zaten 2 senelik sözlesme vereceksin. Büyük takimlar bunu efsanelerinde bile uyguluyor.
Hoca şuan burhan can yayin yapıyor .Galatasaray kongre üyesi bi abimizin dediği maaş/başarı ortalamasında son 16 daki en kötü takım olduğumuzdan bahsediyor.bende dahil herkes takimin piyasa değeri/başarı diye baktık olaya ama doğrusu futbolcu maaşı/başarı daha doğru galiba.

torreira ve lemina'dan biri kalsın
ikisi de düşüş içince
kural 12 yabancıya dönse bile iki düşüşte adam sıkıntı. ki davinson da benzer durumda.
madem torreira kalacak lemina ile imzalamam ben olsam.

10+4 için optimum kadro:

1. Uğurcan
2. M.Şengezer (3.000.000 Euro+Günay)
3. Zeki (Free)
4. Ümit (6.000.000 Euro)
5. Bardakçı
6. Kaan
7. Eren
8. Hakan (15.000.000 Euro)
9. Barış
10. Yunus
11. Bertuğ(Kutucu+Kazım+ 5.000.000 Euro)

1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Jakobs
5. Camavinga/McTominay (37 Milyon Euro)
6. Torreira
7. Lemina
8. B. Silva (Free)
9. Sane
10. Osimhen
+
1. Khusanov (M.City)-Kiralık (4.500.000)
2. M. Godts (Ajax AFC) -40.000.000 Euro
3. Nhaga
4. Hojlund (M.United) -Kiralık (4.500.000)

Gidenler:

Sara -32.000.000 Euro
Kutucu-Takas
Kazımcan-Takas
İcardi

İlk 11 (3-4-3)

Uğurcan
Singo-Sanchez-Khusanov
Torreira-Hakan-McTominay
Barış-B.Silva-Godts/Sane
Osimhen

4-2-3-1

Uğurcan (M.Şengezer)
Singo (Sallai/Zeki)
Sanchez (Ü.Akdağ)
Khusanov (Bardakçı)
Jakobs (Eren)
Torreira (Lemina)
McTominay (Hakan)
Barış (Yunus)
B.Silva (Hakan)
Sane (Godts)
Osimhen (Hojlund)

delirmelik olan nedir 4 senedir kulübün en istikrarlı oyuncusu ve TRde son 20-25 senenin en iyi 3-4 orta sahasından biri olan adamın yerine 20 yaşında bi velet koymamak mı
Hocam formuna bir sey demem hadsizlik olur tabi ki ben isimden bagimsiz konuşuyorum kalkip Torreira ya laf mi edeyim sacmalayayim. Ben satis icin diyorum satilmali son senesi olan ya da yas vb oyuncular tatisilir kimisi satilabilir. fark etmez benim için isim. Siz bir genc oyuncuyu genelliyorsunuz ama siz ve sizin gibiler gibi olmayan avrupa ülkeleri takimlari ise aliyor . Genc olunca yetersiz olmuyor

ne oynayacağımıza, oyunumuzun nereye evrileceğine karar vermeden kimi alsak sıkıntı çıkabilir

3-4 senedir hatta bence 2. seneden sonra değişmesi gereken geçiş ve baskı oyunundan daha çok topa hakim olan oyuna geçmek gerekiyor

bunu sadece oyuncu alarak yapamayız

oyun anlayışımıza da değiştirmemiz gerekecek

Daha 2 senelik sözleşmesi olan 30 yaşındaki Torreira'nın sözleşmesini niye yenileyeceğiz? Gideceğim ayağına her isteyene zam yapıp sözleşme uzatmak zorunda değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt