Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci
Uğurcan
Jankat

Sağbek
Sallai
23 Altı Yabancı

Stoper
Davinson
Apokerim
Ozan Kabak
Van Dijk

Sok bek
Ferdi Kadıoğlu
Eren

Orta Saha
Lemina
İlkay
Hakan Ç
Camavinga
Fabian Ruiz
Ngaha

Kanatlar
Barış
Sane
Yunus
23 yaş altı yabancı

Forvet Arkası
Can Uzun
Bernardo Silva

Forvet
Osimhen
Duran

Madem para var. Yap takımı seviye atlat… Yabancılar neyse de Ferdi, Ozan Kabak, Hakan, Can Uzun gibi yerliler elimizi bayağı rahatlatır. Atış serbest nasılsa..

Torreira' yı benim kadar sevip öven yoktur ama mevcut sözleşmesi (zamlı-zamsız fark etmez) uzatılırsa, Ünal Aysal' ın Selçuk' un 1.5 yıl kalmış sözleşmesini durduk yere 2 katı maaşla 3 yıl daha uzatması gibi saçma ve ihanete varan bir hamle olacaktır. Fiziken bir tık daha düşmüş Torreira' nın hiç çekilmeyeceğini görmek için futbol alimi olmaya gerek yok, motivasyon sorunu yaşadığını menajeri söylüyor ve sahaya yansımaya başladığını da Dünya Alem görüyor zaten. Mevcut sözleşmesiyle kalsın, gitmeye karar verdiğinde de yolu açılsın; bu kadar basit. Muslera da 3-4 yıl erken gitmeli, yerine Uğurcan gelmeliydi, zamanında ısrarla söylemiş, epey tepki görmüştüm; Son 5 yılında ne oynadı Muslera?..Popülizm iliklerine işlemiş bizim milletin ve hele yöneticilik makamına gelmişlerin...

bu 10+4 olayı niye bu kadar dert edildi onu anlamıyorum

Lang ve Boey gitti zaten 10 kaldı. Sara muhtemelen satılacak,İcardiyle uzatma.

U23 yedek forvet çek Orta sahaya Sara yerine Hakanı al 1 yabancı merkez 1 yabancı 10 numara al yine 10 yabancı +2 kontenjan boşluğun oluyor. O boşluğada stoper ve kanat yedeği al. Hatta türk sağ bek alırsan 1 tane sallaiden çık 1 yabancı hakkın daha olsun. İcardiye yolu verdikten sonra önün açık 2 kaliteli Türk alacaksın 1 tanesi Hakan olacak şekilde tamam işte
Okan bey +4u topcudan saymadigi icin zorlaniyor rts. Istiyor ki yabancilarin hepsi kaṣar olsun yildiz olsun. Yildiz adayiyla kim ugrasacak?

yok mu amadou onana,bruno,pedri,mbappe,camavinga,van dijk,haaland,saliba,cole palmer isteyen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt