Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+4 en çok bize yarayan formül Icardi Sara Sallai gönder 3 kemik gibi yabancı al birde hakan Çalhanoğlu getir mis devam et
CL başarısı hayal artık yabancı sınırında bunu unutun ilk 24 yaparız sonra eleniriz.

Tr ligi içinde halen en iyi yabancılar bizde .
Bir kanat bir 10 numara bir stoper al devam et
Yedek forvet sağ bek cart cırt kısmınıda 23 yaş altıyla halletsinler ama adım gibi eminim

Aziz gelince yabancı sınırı genisleyecek

Ulan harbiden bunlar Lemina ile yolu ayırıp Torreira’yı uzatmasınlar. İkisi de uzamalı da bir seçeneğim olsa Lemina’yı tutarım stoper alternatifini de iyi oynadığı için

Uğurcan
Hakimi
Saliba
Apo
Calafiori
Vitinha
Camavinga
Bruno
Sane
Luis Diaz
Osimhen

Hansi Flick, Marcus Rashford'un Barça'da kalmasına yeşil ışık yaktı. İngiliz futbolcu, kalmak uğruna ekonomik bir fedakârlık yapmaya hazır. Şimdi Barcelona, Manchester United ile görüşmeleri nasıl ilerleteceğini düşünmek zorunda. [@MatteMoretto]

Bertuğ 23 yaşında totalde kariyerinde 27 golü var hangi şekliyle 15M ediyor Başakşehir.

Okan sadece bizi çalıştırmadı hocalık döneminde. baya kötü kadro ile akhisar/rize ve ortalama kadro ile başak ile şampiyon oldu.
Ins gider de bakalim basarili olabiliyor mu. Ben lazio gibi artik 5-6 olan ve cimri bi takimi daha yukari tasiyabilecegini sanmiyorum

Siz Okan hocamızı tanımıyorsunuz hocam 5. Şampiyonluk için 5 boyutlu satranca şimdiden başladı. 10+4 sistemi bizden çok bjk ve fb yi kitleyecek. Bu oyuncular ancak vizyon be yüksek bonservis ile alınabilir yani alabilirsek iyisini ancak biz alırız onların alabilecekleri en iyisi cherif filan olur . İnşallah listeler filan önceden belliyse bizim istediğimiz şeyler yapılmadığı için sistemin bu şekilde kalmasını sağlıyoruz amaç bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt