Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.140
- 21.072
- 1.848
10 numara için fazla seçenekte yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NopeMuriqi yerli mi sayılıyor?
Pape gueye gibi biri mi alınacak acaba yoksa daha hareketli git geli olan biri misara gidici ya oraya hayvanoğluhayvan alacağız belli ki
Git gelleri olan biri derken mesela Yıldız Tilbe gibi mi?Pape gueye gibi biri mi alınacak acaba yoksa daha hareketli git geli olan biri mi
O gelgit oluyor bize lazım olan git gelGit gelleri olan biri derken mesela Yıldız Tilbe gibi mi?
Wolvesin sengosu
Hocam onlar şampiyonluğa oynamiyormus. İngilizce İtalyan fransiz aliyor biz kendini ispat etmedi diyoruz şampiyonluğa oynuyoruz diye. orada şampiyonluğa oynayan da aliyor avrupa hedefi olan da aliyor. Kendini ispat etmemesi esittir ben tanımıyorum+4e iyi araştırma yaparsan adam bulursun. Marcao, Ribery, Bruma, Boey Dünya da da çok örneği var. Sen calismamissin, araştırma yapmadın sonra yandim anam diyorsun. Genç değince illahi Camavinga Nico Paz Alman gerekmiyor. Shaktar kaç tane Brezilyalı bebe getirdi oynattı sattı. Adamlar Ukrayna'ya savaşa gidiyor, Türkiyeye mi gelmiyor
Eldekinin değerini bile bilmiyoruz ki. Çok şaşırmıyorum o yüzden. Teknik kaliteyi yükseltmezsek Osimhen'e bile sövülür ilerde. Şimdi bile neler deniyor zaman zaman.bernardo kabul ediyorsa alınır ve alınmalı da zaten, takımın sahada beyin eksikliği hissettiği çok net
sane gibi barış gibi kanatlarla oynayacaksak topun kıymetini bilen çok zeki bi adam lazım oraya
adam kabul etti de biz istemiyoz hea
Giresunspor'da oynarken Türk vatandaşı olmuştu. Yerli sayılır mı bilemedim. Başka milli takımda resmi maç oynamamış olmak gibi kriterler de var sanırım TFF şartlarında.Muriqi yerli mi sayılıyor?