Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriç iyi bir transfer olur doğrusu. Yerli olması inanılmaz avantaj 10+4 kuralı varken.

--------------------------------Uğurcan (Jankat/Arda)--------------------------
Sallai(Zeki)--Dijk(Davinson/Arda)--A.kerim(Ü.Akdağ)--Jakobs(Eren/Kazımcan)
----------------Melovari(Lemina/Nhaga)--H.Çalhanoğlu(Torreira)--------------
Sane(Yunus,U23-2)-----Mertensvari(U23-3,F. Koçak)----BAY(U23-2/Armando)
-----------------------Osimhen(Muriqi/U23-4/A.Yüzgeç)------------------------

Bonus: Can Uzun, Aral Şimşir, Deniz Gül, Arda Okan Kurtulan, Emre Ünüvar, Ayberk Karapo, Bertuğ Yıldırım, Umut Tohumcu, Darwin Soylu gibi yerlilerden de alınabilecek olanları toplamak gerekiyor. Alıp kiralamaktan bir zarar gelmez bu oyuncuları. Hatta alt liglerden bir İstanbul takımı satın alıp birere sene orada oynatmak iyi olurdu bu çocukları..

IMG_0180.webp

Bernardo işinde çekimserim. Maliyeti geçtim Guardiola tedrisatından çıkıp gelecek olması hem fiziksel durumu hem de topçuluğa ne kadar hevesi kalıp kalmadığı konusunda soru işareti yaratıyor. Adamın elindeki topçunun suyunu sıkıyor, posası kalmış olmasın bize. İlkaydan ders almak lazım. Sane bile City ertesinde bir daha o seviyeye çıkamadı yaşına rağmen.

Aslinda bizim gibi orta sınıf ekiplerin cok iyi tdlerin ekiplerinden topcu almaması lazim. Bu herifler 7-8lik heriflerden 9luk verim aliyorlar bize gelince biz de 9 verecek sanıyoruz lakin bu herifler elit tdden buraya düşmenin verdigi teknikal şokla beraber 5-6lik görüntü verince topçuları bokluyoruz. Dandik tdlerin elinde parlayan herifleri almak verim alma açısından bize daha fazla ihtimal saglar.

bernardo kabul ediyorsa alınır ve alınmalı da zaten, takımın sahada beyin eksikliği hissettiği çok net

sane gibi barış gibi kanatlarla oynayacaksak topun kıymetini bilen çok zeki bi adam lazım oraya

adam kabul etti de biz istemiyoz hea

+4e iyi araştırma yaparsan adam bulursun. Marcao, Ribery, Bruma, Boey Dünya da da çok örneği var. Sen calismamissin, araştırma yapmadın sonra yandim anam diyorsun. Genç değince illahi Camavinga Nico Paz Alman gerekmiyor. Shaktar kaç tane Brezilyalı bebe getirdi oynattı sattı. Adamlar Ukrayna'ya savaşa gidiyor, Türkiyeye mi gelmiyor
Hocam onlar şampiyonluğa oynamiyormus. İngilizce İtalyan fransiz aliyor biz kendini ispat etmedi diyoruz şampiyonluğa oynuyoruz diye. orada şampiyonluğa oynayan da aliyor avrupa hedefi olan da aliyor. Kendini ispat etmemesi esittir ben tanımıyorum

bernardo kabul ediyorsa alınır ve alınmalı da zaten, takımın sahada beyin eksikliği hissettiği çok net

sane gibi barış gibi kanatlarla oynayacaksak topun kıymetini bilen çok zeki bi adam lazım oraya

adam kabul etti de biz istemiyoz hea
Eldekinin değerini bile bilmiyoruz ki. Çok şaşırmıyorum o yüzden. Teknik kaliteyi yükseltmezsek Osimhen'e bile sövülür ilerde. Şimdi bile neler deniyor zaman zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt