Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dringling ile çıkma işini Yunus, Singo, Sanchez, Sallai, Sane hepsi yapıyor zaten. Topla dripling yapan oyuncudan ziyade dripling sonrası oyun kurulumda kabız bizim takım. Bağlantı neredeyse hiç olmuyor Barış ve Osi sahadayken.

Bu takıma teknik becerisi yüksek, tempolu ve üst düzey bir bağlantı oyuncusu şart.
Yav osimhen neyse de biz niye barış alpere katlanmak zorundayız abi dünyadaki hangi üst seviyr takım deibling yapamayan kilit pas atamayan oyuncu kullanıyorki kanatta ya kanat bek oynasın ya forvete evrilsin barışa muhtaçmışız gibi arkasına teknik oyuncular istiyoz da bu adam kanat değil mi abi niye onda olmayan tekniği başkasında arıyoruz

Muric yedekte olmaz ilk 11 de olmaz bizde.Bizim oyun yapimizda kanatlardan orta ile gol atmak yok.Pres oyununa dahil olacak forvet lazim.Sadece yedek olacak degil ayni zamanda Osimheni bile tehdit edecek oyuncu lazim.Bunun icinde 2004 ustu genc scout transferi lazim.Ayni zamanda yerli forvet lazim.

bir diğer konuda şu tabii, takıma ne vereceği belirsiz, sadece 1 sezon iş yapmış 2-3 sene sonra ne halde olacağını bilmediğimiz topçuları getireceksek, bunlardan bir takım kuracaksak niye Sane getirdik, niye Osimhen'i satın aldık, niye gittik Uğurcan'a Singo'ya 30 sıktık, niye Barış'ı 30-35'e satmak varken kontrat yeniledik vs?

Bir şeyi yapacaksak tam yapalım ya da hiç yapmayalım (tabii ki 1-2 tane denemelik oyuncu alırsın, denersin vs o başka)

Ya git buna göre bir TD getir, buna göre oyuncular al, ya da ne planlıyorsan ona göre devam et.

Üstü şişhane altı minare takım görmek istemiyorum -şahsen-
Yok reis barış 70 e satılmalıymış öyle diyo siyah ekran seviciler

Van Dijk transferini çözerse Ömer Bayram'ı efsane sol bekler kategorisine alırız.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

valla bernardo çok iyi oyuncu da rasyonel olan ve uzun vadeli olan şey 50 milyonluk maliyetle 32 yaşında adam yerine 30-40 bonservisle ve düşük maaşla 25 yaşında adam almak

üstelik bizim fener gibi mutlaka şampiyon olmalıyız sıfırdan en net adamları almalıyız baskımız da yok

kimse cicaldau da al demiyor

ama güveniyorlarsa can uzun mesela daha iyi bir yatırım olabilir

Vinisyus + B Fernandes, Camavinga ve Vedat Muriqi

ben okeyim yeterli gibi.

bernardo 8 noya evrilmedi mi biz başka bernardo mu izledik torreirayı gönderip bernardo makul bir hamle olurdu ama şu an çok mantıksız

valla bernardo çok iyi oyuncu da rasyonel olan ve uzun vadeli olan şey 50 milyonluk maliyetle 32 yaşında adam yerine 30-40 bonservisle ve düşük maaşla 25 yaşında adam almak

üstelik bizim fener gibi mutlaka şampiyon olmalıyız sıfırdan en net adamları almalıyız baskımız da yok

kimse cicaldau da al demiyor

ama güveniyorlarsa can uzun mesela daha iyi bir yatırım olabilir
3 yıllık 50ye falan ben de istemem bu arada

3 yıllık maliyeti 30-35 falan olacaksa ok

Can uzun da forvet karakterli bi oyuncu bize uyacağını hiç sanmıyorum

3 yıllık 50ye falan ben de istemem bu arada

3 yıllık maliyeti 30-35 falan olacaksa ok

Can uzun da forvet karakterli bi oyuncu bize uyacağını hiç sanmıyorum

can değilse başkası işte cafom

ama şu an galatasarayın yandık bittik diye kante benzeri adama para gömmeye ihtiyacı yok

daha rahat ve özgüvenli olmamız lazım

ve daha planlı

can değilse başkası işte cafom

ama şu an galatasarayın yandık bittik diye kante benzeri adama para gömmeye ihtiyacı yok

daha rahat ve özgüvenli olmamız lazım

ve daha planlı
katılıyorum genel olarak

10 noya genç topçu işine karşıyım kim var ki seçenek zaten bu tip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt