Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.199
- 23.715
- 2.393
Taktı kafaya galatasaray'ı samsun yapacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktı kafaya galatasaray'ı samsun yapacak
Yav osimhen neyse de biz niye barış alpere katlanmak zorundayız abi dünyadaki hangi üst seviyr takım deibling yapamayan kilit pas atamayan oyuncu kullanıyorki kanatta ya kanat bek oynasın ya forvete evrilsin barışa muhtaçmışız gibi arkasına teknik oyuncular istiyoz da bu adam kanat değil mi abi niye onda olmayan tekniği başkasında arıyoruzDringling ile çıkma işini Yunus, Singo, Sanchez, Sallai, Sane hepsi yapıyor zaten. Topla dripling yapan oyuncudan ziyade dripling sonrası oyun kurulumda kabız bizim takım. Bağlantı neredeyse hiç olmuyor Barış ve Osi sahadayken.
Bu takıma teknik becerisi yüksek, tempolu ve üst düzey bir bağlantı oyuncusu şart.
Osimhen-Muriqi birlikte oynar iki tane azman ortasaha ile birlikte
Yok reis barış 70 e satılmalıymış öyle diyo siyah ekran sevicilerbir diğer konuda şu tabii, takıma ne vereceği belirsiz, sadece 1 sezon iş yapmış 2-3 sene sonra ne halde olacağını bilmediğimiz topçuları getireceksek, bunlardan bir takım kuracaksak niye Sane getirdik, niye Osimhen'i satın aldık, niye gittik Uğurcan'a Singo'ya 30 sıktık, niye Barış'ı 30-35'e satmak varken kontrat yeniledik vs?
Bir şeyi yapacaksak tam yapalım ya da hiç yapmayalım (tabii ki 1-2 tane denemelik oyuncu alırsın, denersin vs o başka)
Ya git buna göre bir TD getir, buna göre oyuncular al, ya da ne planlıyorsan ona göre devam et.
Üstü şişhane altı minare takım görmek istemiyorum -şahsen-
burda ortasaha çok güçlü aslında engin ve emre'de ortasaha karakterli oyuncularBu takim cok zevkliydi
--------------Muslera-------------
Eboue----Ufja----Semih------Riera
Engin----Melo---Selcuk------Emre
--------Elmander--Baros--------
Osimhen kafa toplarında zayıf, Vedat ise kafa toplarında Onuachu gibi hayvansı kafaları var.Osimhen-Muriqi birlikte oynar iki tane azman ortasaha ile birlikte
Güçlü bir Cimbom içinde bende varımOsimhen kafa toplarında zayıf, Vedat ise kafa toplarında Onuachu gibi hayvansı kafaları var.
Ben bu ikiliye varım Nedim'im, sende var mısın ?
3 yıllık 50ye falan ben de istemem bu aradavalla bernardo çok iyi oyuncu da rasyonel olan ve uzun vadeli olan şey 50 milyonluk maliyetle 32 yaşında adam yerine 30-40 bonservisle ve düşük maaşla 25 yaşında adam almak
üstelik bizim fener gibi mutlaka şampiyon olmalıyız sıfırdan en net adamları almalıyız baskımız da yok
kimse cicaldau da al demiyor
ama güveniyorlarsa can uzun mesela daha iyi bir yatırım olabilir
3 yıllık 50ye falan ben de istemem bu arada
3 yıllık maliyeti 30-35 falan olacaksa ok
Can uzun da forvet karakterli bi oyuncu bize uyacağını hiç sanmıyorum
katılıyorum genel olarakcan değilse başkası işte cafom
ama şu an galatasarayın yandık bittik diye kante benzeri adama para gömmeye ihtiyacı yok
daha rahat ve özgüvenli olmamız lazım
ve daha planlı
3u mümkünVinisyus + B Fernandes, Camavinga ve Vedat Muriqi
ben okeyim yeterli gibi.