Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika kupasi finalinden once hizli davransaydik 30 milyona aliyorduk Gueye'yi. Fofana su bu derken zaten gec kaldik sonra adamlar satmiyoruz dediler. Sonra da gitti finalde golu doksana takti zaten.

Serbest kalma bedeli 40M€.

Bu paraya Ederson da olabilir. Iyi dusunmek lazim ama hazir oyuncu istiyoruz dersek bundan daha "haziri" yok.
Gueye bizim istediğimiz dönemin 1 sezon öncesinde bedelsizdi önemli olan o zaman almak 6 ay 1 sezon sonra 40 vermek başarı değildir.40lık oyuncuda değil bu arada.Yaşıda az değil.Gueyede yanlış tercih.

Önder Özen hamlesi tjk için doğru bence, gençleri toplayıp 3-5 yıllık plan yapmaları, denk gelince de Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca gibi adamlar eklemeleri lazım başarılı olmak için.

Direkt şampiyon olucaz falan çok gereksiz baskı oluşturuyorlar üzerlerinde, TSyi takip etmeliler.
Adminim 2013 yıllarında sosyal medya bu kadar kaos dolu değildi özellikle baskıcı bir özellik yoktu diye düşünüyorum şimdiyse başkanlar, yöneticiler, futbolcular sürekli bir kulağı sosyal meydada takılı kalıyor sence bu dönem baskıyı kaldırabilirler mi çünkü Serdar Adalı'nın son şansı ve son şansında bu hamleyi yapıyor ekstradan baskı oluşturmaz mı ?

valla bernardo çok iyi oyuncu da rasyonel olan ve uzun vadeli olan şey 50 milyonluk maliyetle 32 yaşında adam yerine 30-40 bonservisle ve düşük maaşla 25 yaşında adam almak

üstelik bizim fener gibi mutlaka şampiyon olmalıyız sıfırdan en net adamları almalıyız baskımız da yok

kimse cicaldau da al demiyor

ama güveniyorlarsa can uzun mesela daha iyi bir yatırım olabilir
Can'dan da emin değilim de Baumgartner çok uygun olurdu gibi geliyor bana. Gerçi kimseyi düşük maaşla getiremiyoruz biz o da var. Bu sene baya iyiydi , satmazlar muhtemelen. Profil olarak çok uygun bence.

Gueye bizim istediğimiz dönemin 1 sezon öncesinde bedelsizdi önemli olan o zaman almak 6 ay 1 sezon sonra 40 vermek başarı değildir.40lık oyuncuda değil bu arada.Yaşıda az değil.Gueyede yanlış tercih.
Neye gore yanlis tercih oluyor? Parasindan dolayi mi oyuncunun kendisinden dolayi mi? 2 sezon once belesti diye napalim simdi, onu anlamiyorum.

Barış Alper bu sene giderse Can Uzun'u alırız diye tahmin ediyorum başka alınabilecek adam gibi yerli yok diğer bir ihtimal Aral Şimşir olur.

Afrika kupasi finalinden once hizli davransaydik 30 milyona aliyorduk Gueye'yi. Fofana su bu derken zaten gec kaldik sonra adamlar satmiyoruz dediler. Sonra da gitti finalde golu doksana takti zaten.

Serbest kalma bedeli 40M€.

Bu paraya Ederson da olabilir. Iyi dusunmek lazim ama hazir oyuncu istiyoruz dersek bundan daha "haziri" yok.
Ben daha sezon başı juve-villareal maçını izlerken gueye için tam bize uygun adam demiştim orta sahada eksik parça olarak onu görmüştüm ama sonra bizim merkez aşırı kısır kalınca da devre arasında istememiştim.Önüne 2 tane oyun kurucu koysak aslında çok süper verim alırız çünkü hem süper alan kaplıyor hem de pas kalitesi de iyi yani öndeki ikiliyi de rahatlatır ama işte bizim merkezde kurgu hep bozuk oluyor , biz gider alırız sara-gueye-torr falan oynatmaya çalışırız yada gueye-torr yapıp önüne 10 no falan peşine düşeriz o bence doğru bir kurgu değil atıyorum maliyet olarak söylemiyorum örnek veriyorum çünkü burası 100mden aşağı tutmaz , gueye-camara-ruiz mesela tam bizlik bir kurgu olurdu şurada tamamlayıcı şekilde bir üçlü üstüne press yapmak istediğinde camarayı önde basmaya da gönderirsin yani her varyasyon çıkar buradan şimdi uzatmayayım fazla ama bence bu şekilde bir 3lü olmalı kanatlardan da verim almak için ayrıca

Önder Özen Neymarı 12

Taliscayı 14

Endricki 9 yaşında keşfetmiş inanılmaz bir güney amerika uzmanı

bjk yüzyılı başlıyor maalesef

Adminim 2013 yıllarında sosyal medya bu kadar kaos dolu değildi özellikle baskıcı bir özellik yoktu diye düşünüyorum şimdiyse başkanlar, yöneticiler, futbolcular sürekli bir kulağı sosyal meydada takılı kalıyor sence bu dönem baskıyı kaldırabilirler mi çünkü Serdar Adalı'nın son şansı ve son şansında bu hamleyi yapıyor ekstradan baskı oluşturmaz mı ?
Doğru iletişim önemli, tjk kim de şampiyon olacaktı bu sene.

Doğru iletişimle herşeyi yönetirsin, Sergen ekranda Cerny’i Cengiz’i bana ver deyince birşey yapacak sandılar.

Türkiye’de hedef hemen başarı olmasa bir plana sadık olsalar, takımlar çok daha başarılı olur.

6 ay değil 1.5 yıl.

O 1.5 senede Villarreal güvendi ve düzenli oynattı bu bir emektir ve oyuncu da buna cevap verdi. Sen Marsilya’da yedek kalmaya başladığı dönemde alsan sen bu kadar yükseltemeyecektin.

Mesela Boey de 1 milyon euroya satılacaktı 1.5 sezon sonra 35e satıldı, düzenli olarak oynamak ve gelişmek ve geliştirmek bir emek ve maliyet her zaman.

Neye gore yanlis tercih oluyor? Parasindan dolayi mi oyuncunun kendisinden dolayi mi? 2 sezon once belesti diye napalim simdi, onu anlamiyorum.
Çok basit sen istediğin zamandan 6 ay 1 sezon önce bedavaydı bu adam gidip uçup kaçtı mı da 40 milyon euro oldu?.Onun harici bana göre 40 edecek ne yaşta ne tekniğe sahip.Ondan sonra klüp niye batıyor.Batınca hesabını kimse vermeyecek.

6 ay değil 1.5 yıl.

O 1.5 senede Villarreal güvendi ve düzenli oynattı bu bir emektir ve oyuncu da buna cevap verdi. Sen Marsilya’da yedek kalmaya başladığı dönemde alsan sen bu kadar yükseltemeyecektin.

Mesela Boey de 1 milyon euroya satılacaktı 1.5 sezon sonra 35e satıldı, düzenli olarak oynamak ve gelişmek ve geliştirmek bir emek ve maliyet her zaman.
Boey 15e gidiyordu erden timur olmasa.O zamanıda hatırlıyoruzda neyse siz aldırın gueyeyi.

fener'i deplasmanda 3-0 yendiğimiz maçın ilk 11'ine bakıyorum takım epey gençmiş o zaman
boey 23, nelsson 24, apo 28, dubois 28, berkan 24, kerem 24, rashica 26, barış 22, torreira 26, icardi 29
30 yaş ve üzeri sadece muslera, mertens ve oliveira var.

bu seneki 3-0'lık fener maçında
sallai 28, davinson 29, apo 31, jakobs 26, lemina 32, torreira 30, sane 30, yunus 25, barış 25, osi 27, icardi 32, ilkay 35, lang 26, singo 25

takım ihtiyarladı. gençleşmek lazım
değişmeyen tek şey fener'e 3 atmamız :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt