- 3 Haziran 2015
- 57.003
- 66.120
- 4.143
Playboy Dursun gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen önemsiz bir maabad.Kenan mevzusunun herhangi bir haber kaynağı var mı
Bu işler öyle kuş taşa çarpsbiliyor bazen... belli olmaz o yüzden... cl olayı takımdaki üst düzey profiller vs... parayı da bastın mı ben artık olmaz demiyorum... olma ihtimali az ama onda hemfikiriz...Osimhen bir mucize, adam kulüpsüz kaldı ve fenerbahçe'ye de kiralık önerildi, onlar mal gibi kabul etmedi Okan hoca ise İcardi var falan demeden direkt kabul etti.
Bugün Osimhen'e verdiğimiz bonservisi veriyoruz diye ne Gyokeres gelir ne başkası. Ha bak 30 yaşını geçti Bayern'den sonra bi ihtimal Kane gelebilir artık bak.
Alemin kralı gs yazısını kim verdi sanaKadayifspor
Ben istedim ve aldimAlemin kralı gs yazısını kim verdi sana
thuram bizim macta presten dolayi mala baglamisti yalniz
agir baskiya dayanikli bir eleman mi bilmiyorum
Kimden istedin ve aldınBen istedim ve aldim
KonuşulmazdıBarış Alper Juve'de olsa 100ler konuşulurdu lig farkı işte
Düşmanlarıni sevindirecen haBen bu forumu bırakırım arkadaş
Kimden istedin ve aldın
Birinin ismi parlıyo diğerinin istediği yazı ekleniyo ötekinin istediği rütbe veriliyo peki ya biz?
asdsada
olacak iş var olmayacak iş var nacimm
camavinga, thuram falan bunların gerçekleşme ihtimali %1
Yauw biz burayla konuşuyoz ,Ya he Camavinga geliyeahhh
Kenan da geliyeahhh
Her sene böyle başlayıp sonra ulan Yusuf Sarı ve Dennis'i alın bari rotasyonda dursun diye bitiriyonuz
Ciddi anlamda paramız olduğunu sanmıyorum, muhtemelen bonservise toplamda 50 harcarız maks.
Dursun bu sene tüm bütçeyi diğer projelere kaydıracaktır.
parmak arası terlikle 20 gol 20 asist falan yaparKeske gitse, yasli ve doymus topcu.